Ricardo Costa Galatasaray'da!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ricardo Costa Galatasaray'da!..

Galatasaray, Ricardo Costa için Kulübü ile anlaştı... Galatasaray, Almanya Bundesliga Ligi takımlarından Wolfsburg'un Portekizli stoperi Ricardo Costa'yı renklerine bağladı.

Galatasaray aradığı stoperi buldu...
Wolfsburg'un 28 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa için Galatasaray ile Wolfsburg kulüpleri anlaşmaya vardı. Gökhan Zan'ın sakatlanmasından sonra stoper mevkiinde sorun yaşanan sarı-kırmızılı takım çözümü Almanya da buldu. Portekiz milli takım futbolcusu kısa süre içinde Galatasaray'a imza atacağını açıkladı.

28 yaşındaki Portekizli Ricardo Costa’nın kulübü ile bonservisi konusunda anlaşma sağlanırken, yönetici Haldun Üstünel bu oyuncu ile yarın bir araya gelecek.

Yaklaşık 2 aydır sürdüğü öğrenilen bu transfer operasyonu için Wolfsburg ile anlaşıldığı ve fazla para ödemeden anlaşma yapılacağı belirtildi.

Portekizli ve 28 yaşındaki Costa’nın kontratı sezon sonu bitiyor. Defansın ortasında başarıyla görev yapan Costa 1.83 boyunda.

2007-2008 sezonunda Porto’dan Wolfsburg’a transfer oldu ve geçen sezon Bundesliga’da 11 maçta oynayıp 3 gol attı. Bu sezon Bungesliga’da 10 maçta oynadı. Maçların tamamında oynamadığı için Galatasaray’ın teklifine sıcak bakan Costa’nın, yarın Üstünel ile sözleşme yapacağı ve en kısa sürede Türkiye’ye geleceği belirtildi.

'Galatasaray'a geleceğim' demişti

28 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa, Alman basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'a transferinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.​

Portekiz milli takımında da forma giyen Ricardo Costa, "Wolfsburg beni bırakmak istemeyebilir, ama ben Galatasaray forması giyeceğime eminim" dedi.
Halen takımıyla Güney Afrika'da hazırlık kampında olan deneyimli oyuncu, Almanya'ya döndükten sonra transferin biteceğini tahmin ettiğini belirtti.

Galatasaray'ın sakatlar yüzünden savunmanın ortasına yeni oyuncu aradığını ifade eden Ricardo Costa, "sözleşmem bitiyor, Wolfsburg da beni satarak bu transferden iyi para kazanabilir" dedi.

Galatasaray'ın Türkiye'de ve Avrupa'da her zaman zirveye oynayan büyük bir takım olduğunu söyleyen Portekizli oyuncu, İspanya, İtalya ve İngiltere'den de teklifler aldığını dile getirdi.

RICARDO COSTA KİMDİR ?

Tam adı Ricardo Miguel Moreira da Costa olan 1981 doğumlu 28 yaşındaki Portekizli futbolcu Almanya Bundesliga'da top koşturuyor.

Ricardo Costa alt yapıdan çıktığı Portekiz'in Porto takımında 2001'den 2007'ye kadar 75 maçta forma giydikten sonra Alman ekibi Wolfsburg'a transfer oldu. 1.83 cm boyunda olan Costa defansın göbeğinde görev yapıyor.

Kaynak: Milliyet

arslansem

arslansem

Üye
Meleğe bak yaa benden önce açmış konuyu.Ne meraklısın sen futbola :ehe
Arkadaşlar resmi siteden açıklama şu an yapılmadı.Fakat internette bu haberi yazan yaklaşık 10-12 site var araştırdım.Ve kesin bir dille Galatasarayda denilmiş.Doğru olması kuvvetli muhtemel.
I Love You Haldun Üstünel :ehe

Mert

Mert

Üye
28 yaş biraz yaşlı değilmi??

arslansem

arslansem

Üye
Bence çok ideal bi yaş.Tecrübenin yavaş yavaş kazanıldığı,verimin had safhaya ulaşacağı yaş.Bence :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence takıma pek faydası olmayacak.

'Davut

'Davut

Üye
Bundan güzel yedek olur..:d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Adam daha gelmeden yedek yaptınız:eheSahada belli olur hagiyede öyle demişlerdi:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Adam daha gelmeden yedek yaptınız:eheSahada belli olur hagiyede öyle demişlerdi:ehe

O çekememezlikten abi keyfine bak sen.Adam Portekiz Milli Takımında oynuyor.Neye göre kötüleyebilirsin ki bu aşamada?:)

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Iyi seçim.Tecrübesiyle katkı yapacak...Paylaşım için sağol

'Davut

'Davut

Üye
İyi bir oyuncu ise 6 ay oynatırlar biri aldığından daha fazla para verir yönetim yollar kar yağtığını sanır...Yönetim düşünmes ki oynadığı yerde yedeği var mı ?meria da olduğu gibi kewell'a defans oynatmışlardı...:d:

arslansem

arslansem

Üye
™ мγdяєaм;1912326' Alıntı:
Öyleyimdir :ehe
Sen Takımını Böyle Seviyosun İşte :pro2:

Sınavım vardı.Sınavdan geldim.Nete girdim haberi mynette gördüm sonra doğruluğunu araştırdım haberi buraya ekledim.6 saniye zaten fark var neden bahsediyorsun :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sınavım vardı.Sınavdan geldim.Nete girdim haberi mynette gördüm sonra doğruluğunu araştırdım haberi buraya ekledim.6 saniye zaten fark var neden bahsediyorsun :ehe
Bilmem Artık Neyden Bahsedıyorum :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ya o değilde resmi siteden açıklanmadı hala :hmmm

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Acıklanır Merak Etme :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Haldun şova başladı yine. Kıskananlar ve faydası olmayacağını düşünenler, adamın kariyerine bakarak çatlamaya başlayabilir.

'Davut

'Davut

Üye
Buda gelmiyor sanırsam....Üzülmeye gerek yok.... Asla ama asla asla deme asla...:d:

Atakan

Atakan

Üye
Oh oh,iki gün giremedim kahinler,gübreciler bayağı bi kasmıs sayfayı :)
Bravo Haldun :ehe

arslansem

arslansem

Üye
:kop:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Gelirse 2inci Popescu olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...