Rica Ediyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ediyorum...
Arkadaslar Windows Live Messenger kullanicisiyim ama bu gun saat 18:00'den sonra giremedim acik olan adresimi kapattim ve baska adresimi aciyordum acilmadi verdigi hatalar şöyle...

Burda Sorun Gider Diyorum...

Burda "Sistem Dosyasi"nda hatayı buluyor "Onar" diyorum lakin bundan sonra da bu pencere karşima çikiyor...

"Evet" Seçenegine tıklıyorum hiç bir sey olmuyor..

İlk defa boyle bir sorun karşıma çıkdı ne yapcağımı bilmiyorum Sistem Geri Yükleme Yaptım gene olmadı yardımcı olursanız sevinirim...

:sos :agla

UndeRqRo.uNd

Üye
Msn 81000306 Hata Kodu ve Çözümü

Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:
-Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
-İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun.
-Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
-Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun.
-Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
-MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Notlar
:
Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir.
Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
msn yi yeniden kur...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
sagolasin ben bunu bir yerde buldum hepsini denedim son surumunu yukledim sp yi iptal ettim xp guncellestirmelerim de zaten full hepsini yaptim...hepsinden eminim ama "MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın." bunu anlamadim...yardimci olun lutfen

Tesekkurler

UndeRqRo.uNd

Üye
Proxy ayarlarınızdaki, DNS önbelleğindeki veya güvenlik duvarındaki (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir) sorunlar gibi birkaç sorun nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Sorunu gidermek için:

1. Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın.
2. Windows Live Messenger proxy ayarlarını temizleyin
1. Messenger programını başlatın.
2. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın.
3. Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın.
4. SOCKS altındaki girdileri silin.
5. Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın.
3. Bilgisayarınızda Windows XP çalıştırılıyorsa, DNS çözümleyici önbelleğini temizleyin
* Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
* cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
* Komut isteminde ipconfig/flushdns yazıp ENTER'a basın.
4. Yine de Messenger oturumu açamıyorsanız
* Çevirmeli bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.
* Bilgisayarınız şirket ağına bağlıysa, ağın Messenger hizmetine erişime izin verdiğinden emin olmak için ağ yöneticinize başvurun.
* Güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleyin:
1. MSN Web Messenger web sitesine gidin.
2. MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve sonra oturum açmayı deneyin.

MSN Web Messenger oturumu açabiliyorsanız ancak Windows Live Messenger hala Internet'e erişemiyorsa, Windows Live Messenger bir güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekebilir. MSNmsgr.exe dosyasını izin verilenler listenize nasıl ekleyebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın.
* Virüsten koruma veya casus yazılımlarından koruma programlarınızın Messenger ile çakışmadığından emin olun.

kaynak :

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Socks temizledim digerlerinide yaptim her sey harfiyen uyguladm gene olmuyor yarin format atarim o zaman mutlaka olur ama yarin'e kadar internet uzerindne msn'e girdiklerini gormusdum bazi arkadaslarin hangi sitelerden bunu soylerseniz sevinirim

bu arada tertemiz bakin :S

UndeRqRo.uNd

Üye

omayra

Üye
benim de msn im açılmadı bu akşam. Onar dedim onarım tamamlanıyor ama yine açılmıyordu. Sanırım hatlarda sorun vardı ve kendiliğinden çözüldü sorun. Az önce tekrar denedim, açıldı.

cllgr

cllgr

Üye
msn genelinde bu akşam sorun vardı,1-2 saat kadar bende msn açamadım sürekli değişik hatalar verdi.şu an sorun yok.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
evet bende komsulara sordum onlarda acamamis format atacakdim kurtuldu bilgisayar ama bu gunu berbat ettı malesef onemlı bır gorusmem vardi:(

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
açılıyo şu an

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
evet su an acik ilgilenen herkeze cok tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt