Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RF 2014 Lisanslı Takımlar
Sponsorlu Bağlantılar
neco2233
Üye
:-) profilinde son girdiği tarih bugün
Skymich
Üye
hiç tınlamıyo o zaman
hamza cesc
Üye
Konu Sahibi
Crysis isa gönderdiğin pes oyunlarından hangisini indirelim
Skymich
Üye
Indır hangısı hosuna gıderse
GreaTH
Üye
Şu isimlerı Duzeltmeden Oynamam abi oyuncuların adlarını Bılmyınce Manası yok. Tr Yaparsın ıns isa
Beyler yaptığınız takımları ufaktan yazmaya başlasanız
- - - Eklendi - - -
Mesela barçayı yaptın bida ninnzy=messi şeklinde yazmanıza gerek yok direk ilk 11i yazın anlayan anlar
Skymich
Üye
Beyler Rf 14 ü oynuyodumda baktım kelimelere tam türkçeleştırmelık. Sız bıtırınce bana PM atın. Yalnız bıraz hızlanın. Ben Türkcelestırmeyı 2 gunde bıtırırım
hamza cesc
Üye
Konu Sahibi
Bütün takımın oyuncu isimlerini düzeltmek biraz zor
- - - Eklendi - - -
Bide oyunda bale hala totnımda higuain madridde özil madridde, tam güncellenmemiş oyun
Skymich
Üye
Ins. Dıl dosyasını hex acar
hamza cesc
Üye
Konu Sahibi
İnş
Skymich
Üye
Bıde kıck-off a ne yazıyım. Oynamı yoksa Maç felanmı
hamza cesc
Üye
Konu Sahibi
Maç yaz
- - - Eklendi - - -
Şimdi sen türkçe ettin zaman her ama her yazı türkçemi oluyor
adler03
Üye
Kick off için "başla" de.
neco2233
Üye
isa sana pes versem zeminini düzeltirmisin yani orjinal yapabilir misin
esgalci63
Üye
Herkes düzenlediği takımın ismini oyuncuların eski yeni adı biçiminde yazsında bizde oyundan düzenleyelim
Skymich
Üye
Ben başladım arkadaşlar tr yapmaya.g pzt. Ye kadar yaparım. Sonra cts. Devam ederim tr yapmaya
hamza cesc
Üye
Konu Sahibi
Beyler her takımı tek tek yazmak yerine birisi yapamadığı takımı söylesin onu düzenlenmiş biçimde yazalım
GreaTH
Üye
K.b bısey dıcem Java Oyun Paylasım yerıne Destege Acsaydınız Daha Iyıydı Destek bolumde Toplu Yapılır Java paylasımdada Toplu Paylasırdınız sımdı Bu konuyu yorum yaptıkca Dagıtıyorsunuz