RF 2014 Lisanslı Takımlar

Sponsorlu Bağlantılar

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
RF 2014 Lisanslı Takımlar
Arkadaşlar uzun süre beklediğimiz oyun rf14 sonunda çıktı ama takımlar lisanssız çıktı.Ben takımları düzeltmeye bi yerden başlıycam ve bu konuya yazıcam, sizlerinde yardımları olursa erken zamanda neredyse bütün takımları düzeltiriz.İlginiz için TEŞEKKÜRLER :oke:

Skymich

Skymich

Üye
bana 3 takım verin diğerlerinide siz yapın. Çalışıyorum. fazla zamanım yok. benden bu kadar

- - - Eklendi - - -

kötü takımları yapmaya gerek yok. onlar seçilmiyo zaten. LaLiga, Milli takım, Primier, TSL ve Bundles Ligayı yapsak yeter
Bana TSL'den 3 takım verin siz

desparado006

desparado006

Üye
E biz parça parça yapcaz nasıl toplucaz onları

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
Bi takım yaptığın zaman gel buraya yaz işte, yanlış isim=doğru isim şeklinde

neco2233

Üye
gs nin kadro kesin muslera eboue semih dany reira melo selcuk sneijder hamit drogba burak fb nin kadro volkan gokhan bekir yobo hasanali cristian m.topal meireles caner kuyt sow

Skymich

Skymich

Üye
toplamasıda benden. toplama işi kolay ama siz belirtin hangileri yaptığınızı resimle. üzgünüm daha fazla bişeyler yapmak isterdim ama bazı günler zamanım olmuyor

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
Crysis sen united, chelsea, arsenal, city, liverpool ispanyadan madrid, barça italydan juve, milan, inter almanydan münich ve dortmuntu yap bende sana yardm edicem yani bende başladım

Skymich

Skymich

Üye
hangileri yaptığınızı şöyle belirtin [ÖRNEK] - Juht > Kuyt şeklinde. böylelikle rahatça toplanır

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
Ama o zaman karışır bi takımı tamamen çevirdiğin zaman paylaş işte

Skymich

Skymich

Üye
ya .jar'ın içindeki takımların adını buldumda oyuncuların ismi hangi dosyada?

- - - Eklendi - - -

buldum lq dosyasında ama çoook karışık. ben şu an real madrid'i yapıyorum. onu yapmayın

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun içine nasıl giriyosun isa söylesene ordan daha kolay olur

Skymich

Skymich

Üye
hangisinin Real Madrid olduğu anlaşılmıyoki karmakarışık :

- - - Eklendi - - -

oyunun içine .jar'ın içindeki lq dosyasını not defteriyle açarak girebilirsiniz.[AMA HEX'i öneririm]

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
Not defterinden giriyosun yan

Skymich

Skymich

Üye
baksanıza. bu iş olmaz. futboldan & transferden çok iyi anlayanın yapması lazım bunu. ben oradaki futbolcuların %75'ini bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

evet not defterinden

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
Peki not defterinden oyuncu transferi yapabilir misin

Skymich

Skymich

Üye
yaparsın. örnk: Ronaldo yazacağın Yere Messi, Messi yazacağın yere Ronaldo yaz. bouşuna uğraşmayın bence. emeğiniz boşuna gidecek söylemedi demeyin

- - - Eklendi - - -

Futbolcuların ismi aynı ama. Öyle Zonba felan yazmıyo. bakın:

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben başladım bi kere yapıyorum, oyunu oynarken gerçek futbolcu isimleri görmek isteyen bana yardım etsin

Skymich

Skymich

Üye
anlamadığım şu. orada gerçek oyuncu isimleri yazıyo oyunda saçma sapan isimler yazıyo. şimdiden söylüyorum. boşuna uğraşıcaksınız

- - - Eklendi - - -

ama yapıcaksan Hex'le yap. daha kolay olur

- - - Eklendi - - -

Çok zor ama Yaparsanız oyunun türkçesini yapmaya başlıycam.

hamza cesc

hamza cesc

Üye
    Konu Sahibi
İsa sen türkçesini yap ozaman bari oyun türkce olsun bende düzeltmeye başlıdım isinleri her düzelttiğim takımı yazıcam buraya

Skymich

Skymich

Üye
Tmm. Yalnız uzun surebılır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt