akarsu33
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet bende kullandım bir ara rezalet müşteri hizmetleri.Sistemleri dahada berbat şimdi Avea ya geçtim kafam rahat.5 aydır hiçbir sorun yaşamadim
Dostum bu dediğin bir zamanlar baz istasyonları nedeniyle gündeme gelmişti çok baz kuruluyor birleşsinler her biri ayrı ayrı kurmasın dendi. Ama bu işletme mantığına ve rekabete bakılırsa mantıklı ve doğru olmaz ki böyle büyük şirketler buna izin vermez. Öbür türlü fark kalmıyor ya onlar çöker yada hepsi Turkcell fiyatı olur bizi çökertirHocam inşallah bu 3 şirketinde kapsama alanı eşit konuma gelirde.En iyi çeken her zaman kazanır gibi sapıkça reklamlar yapmazlarçünkü kapsamı alanini en iyi hale getirmeye mecburlar.Ama bunu güzel beyinli halkımız bilmiyor Turkcell en iyi ben çekerim dediği sürede ondan uzak duracağım
benim 6 dk da sürmüyor çok çabuk bağlanıyor ama müşteri hizmetlerindeki kişiler pek tecrübeli hatta bu işten çokta anlayan kişiler olduğunu düşünmüyorum.ben vodafone kullanıyorum ve cokta memunum bıde nezaman musterı hızmetlerı arasam en fazla 6 dk beklıyorum 6 dk geçmıyor
Evet çok açıklayıcı olmuş sorunlarınızı o kadar iyi anlatmışsınız ki artık kimse Vodafone kullanmaz
ben turkcell kullanıcısıyım ne cekım gucunden bı sıkayetım oldu nede ınternet 3g hızından nerde baglanmak ıstesem anında baglanabılıorum sms olyıda guzel anında ıletılıo. avea dakı gıbı mesaj gonder 10 dk sonra ıletılıo delı etmıstı benı bıkac msj yazıom yolluyorum 10 dk sonra aynı anda ıletılıodu hepsı
turkcell lıyım kafam rahat
Evet çok açıklayıcı olmuş sorunlarınızı o kadar iyi anlatmışsınız ki artık kimse Vodafone kullanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?