AIS
Üye
sus sen gulu gulu değil ikizi ğulu ğulu sunTamam ben itiraf ediyorum gulu gulu ben
onu bulamayanlar varhüsamettin dayının affına sığınarak acı bir gerçeği paylaşmak istiyorum. 50 lira dedi 25 lira verdi.
Hadi be kırışacaktık onuhüsamettin dayının affına sığınarak acı bir gerçeği paylaşmak istiyorum. 50 lira dedi 25 lira verdi.
12,5 12,5 kirisirizHadi be kırışacaktık onu
önemli olan para değil. hiç para vermese de olur. ama söz verip sözünü tutmadi.onu bulamayanlar var
12,5 12,5 kirisiriz
önemli olan para değil. hiç para vermese de olur. ama söz verip sözünü tutmadi.
Otobüsle bir saatlik yol, gidiş geliş 2 saat. Bayramda gelsin elimi öpmeye harçlık olarak vereyim yarısını.sende yarısını geri götür
Kendisi bile olabilirolabilirbu adam her yerde karşıma çıkıyor
yok daha nelerKendisi bile olabilir
evet kesin oyok daha neler
ne diğonuz la
İş güçne olsun
seni önce hüsamettin dayının torunu ilan ettiler, daha sonra hüsamettin dayının kendisi.ne diğonuz la
Kendi isteğimle forumdan zaten uzaklaşmak istiyordum, o yazılar sadece bahaneydi. Onlar olmadan da gider ban isterdim. Kendinize gelin.beyler adamı zaten banlattık arkasından konuşmak olmaz 0MG90 ild bir alakam yok
Kendi isteğimle forumdan zaten uzaklaşmak istiyordum, o yazılar sadece bahaneydi. Onlar olmadan da gider ban isterdim. Kendinize gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?