siyah ya da bal köpüğü çok tezat renkler ama![]()
Şu anki blonde diye geçiyor mesela bal köpüğüne yakın. Daha açık hatta. Sonuçta gidiyor yani bana. 
taaammam bi' dakka o sen değilsen kimdi? paradoksa gel![]()

vay arkadaş yaa
Ama bana gidiyorlar.Şu anki blonde diye geçiyor mesela bal köpüğüne yakın. Daha açık hatta. Sonuçta gidiyor yani bana.
- - - Eklendi - - -
Kızın adını unuttum ya. Neydi dur.. Hayley'di sanırım.![]()

Ama bana gidiyorlar.Şu anki blonde diye geçiyor mesela bal köpüğüne yakın. Daha açık hatta. Sonuçta gidiyor yani bana.
![]()

Ölüyorummm.![]()

valla abi öyle komik olmuşki hani yüzdede masum bi' ifade olmayınca...Akıllara zarar alex savier gibi olmuştur![]()

ne demek bu![]()

ablam bişey diyordu onune düşünüyon daktır who

Hasta oldum yaa.![]()

ada çayı iç rahatlatır![]()
valla abi öyle komik olmuşki hani yüzdede masum bi' ifade olmayınca...![]()
alanyada oluyor öyle tezatlıklar bi de anlamadığım bi dövme modası tutmuş gitmiş arkadas 
valla abi öyle komik olmuşki hani yüzdede masum bi' ifade olmayınca...![]()
alanyada oluyor öyle tezatlıklar bi de anlamadığım bi dövme modası tutmuş gitmiş arkadas 
Östrojen patlaması oluyor.![]()
Grip olmayı seviyorum ama burun tıkanıklığı kötü ya. Vicks hazırlayacağım şimdi.

harbi yaa herkes yok şunun yok bunun dövmesini yaptırıcam falan la diyom bi' yürüyün gidin onun bakımı var acısı da cabası... gerzekler yaa onun yerine açıp kapitali okusunlar biraz kültürlü olsunlar
- - - Eklendi - - -
![]()
işleri güçleri alkol, ot... 
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
ben onu antrenmana çıkmadan önce sürüyorum koluma kafa yapıyo dikkat et![]()

Kafa yapmak ne kelime. Uçuyorum.![]()

Özenti gençlik yunusum onlar
- - - Eklendi - - -
aman dikkat et ezgican![]()