Revengeful

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
taaammam bi' dakka o sen değilsen kimdi? paradoksa gel :gul:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Ama bana gidiyorlar. :ehe Şu anki blonde diye geçiyor mesela bal köpüğüne yakın. Daha açık hatta. Sonuçta gidiyor yani bana. :ehe

- - - Eklendi - - -

Kızın adını unuttum ya. Neydi dur.. Hayley'di sanırım. :ehe
vay arkadaş yaa :D

x-scarface

x-scarface

Üye

Ama bana gidiyorlar. :ehe Şu anki blonde diye geçiyor mesela bal köpüğüne yakın. Daha açık hatta. Sonuçta gidiyor yani bana. :ehe

yoo öyle diyorsan tabiki öyledir ama benim bildiğim bi insana ya koyu tonlar ya da açık tonlar yakışır ama sana her ikiside yakışıyormuş demek ki. Yüzünü çok merak ettim şimdi bak :sirit:

- - - Eklendi - - -

Doktor soğuk su içme terlisin :kop2:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
abi bizim sınıftada bi' kız esmer tutmuş kızıla boyamış saçını :d: görsen varya :D yakın arkadaşları bütün gün onun geyiğini yaptı bende işte güneşte kötü ama şimdilik iyi duruyor dedim :P:

- - - Eklendi - - -

konuyu değiştiriyim yeterince saf durumuna düştük :P:

ELumia

ELumia

Üye
Ölüyorummm. :dry:

x-scarface

x-scarface

Üye
Akıllara zarar alex savier gibi olmuştur :d:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
ne düşünüyon daktır who

x-scarface

x-scarface

Üye

valla abi öyle komik olmuşki hani yüzdede masum bi' ifade olmayınca... :D

:ehe alanyada oluyor öyle tezatlıklar bi de anlamadığım bi dövme modası tutmuş gitmiş arkadas :hmmm

- - - Eklendi - - -

valla abi öyle komik olmuşki hani yüzdede masum bi' ifade olmayınca... :D

:ehe alanyada oluyor öyle tezatlıklar bi de anlamadığım bi dövme modası tutmuş gitmiş arkadas :hmmm

- - - Eklendi - - -

Östrojen patlaması oluyor. :ehe
Grip olmayı seviyorum ama burun tıkanıklığı kötü ya. Vicks hazırlayacağım şimdi.

ben onu antrenmana çıkmadan önce sürüyorum koluma kafa yapıyo dikkat et :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

harbi yaa herkes yok şunun yok bunun dövmesini yaptırıcam falan la diyom bi' yürüyün gidin onun bakımı var acısı da cabası... gerzekler yaa onun yerine açıp kapitali okusunlar biraz kültürlü olsunlar :pro2: işleri güçleri alkol, ot... :D

ELumia

ELumia

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben onu antrenmana çıkmadan önce sürüyorum koluma kafa yapıyo dikkat et :ehe

Kafa yapmak ne kelime. Uçuyorum. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt