Revengeful

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Revengeful
aaabi n'aber :pro2: (rutin olarak açıcam böyle konular 'abanmak' derken bunu kastetmiştim :sirit: )

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şu smile'daki adam hiç elini kullanmıyo. Sigara da hiç bitmiyo :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
varya ağır vakasın furkan söyle sigaranı ben tutmaya gelirim :sirit:

ELumia

ELumia

Üye
Konu amacı "fiçuvv" olmuş.

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
onu hafife alma benim dünya görüşüm ''fiççiçuu''dan bahsediyorsun kanımca :hmmm :sirit:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Ben fiçuv derken uçmuş demek istedim.
paaardooon :sirit: bu arada avatardaki sensen aablıcım bu saç rengi sana gitmemiş bi' aralar kızıldı öyle hatırlıyorum o daha yakışmıştı bilemiyeceğim ama :hmmm neyse işte aaaamaaan :sirit:

x-scarface

x-scarface

Üye
hadi daktır fiçç fiççuçu fiççu :halay2:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
abi valla çok yoruldum kalkamam halaya :D

x-scarface

x-scarface

Üye
hadi olum terzi hüsniyenin kızıda gelmiş :sirit: hadi kalk son kez fiççuçu :halay3:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
hadi olum terzi hüsniyenin kızıda gelmiş :sirit: hadi kalk son kez fiççuçu :halay3:
onların ne işi var abi en son bi' paça diktirecektim kazığın en dadasını yedim olmaz o varken hele kalkmam halaya hiç hiç :sirit:

ELumia

ELumia

Üye
Yok o kızıl ben değildim ablam. Kızıl bana gitmiyor ya siyah ya bal köpüğü. :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
x-scarface

x-scarface

Üye

onların ne işi var abi en son bi' paça diktirecektim kazığın en dadasını yedim olmaz o varken hele kalkmam halaya hiç hiç :sirit:

bende bu kadın altına arabayı nasıl çekti diyodum demek mevzu senin paçaymış yaa la:d:

- - - Eklendi - - -

bende bu kadın altına arabayı nasıl çekti diyodum demek mevzu senin paçaymış yaa la:d:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

hehehee :d:

x-scarface

x-scarface

Üye
siyah ya da bal köpüğü çok tezat renkler ama :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Ablam derken, ablacım anlamındaki ablam. Yani canım demek istedim. :ehe
ama cümleni bi' kontrol et :D cidden yani yılın fiyaskosunu yaşıyorum ama yani işte cümlene bi' bak allasen :D

• Beğen
Tepkiler: ELumia
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt