Boşver yaBiri mesajımı en iyi cevap seçse bana bildirim geliyo mu? Hiç en iyi cevabım olmadı da![]()
bu olay başıma geldiTamam beyler amacım tamamen en iyi cevabım olmasını sağlamaktı ve işe yaradı konufalan
Bu arada aynı mesaj en iyi cevap olarak seçilince sayı artmıyor haberiniz olsun
![]()

bende senin bu mesajına aynısını yaptım. olay daha farklı galiba.Bu en iyi cevap sisteminde sorun mu var az önce omg90'in yukarıdaki mesajını en iyi cevap olarak seçtim ama şuan en iyi cevap olarak gözükmüyo neden acaba
olay farklı Aynen aynı konu içinde ben başkasının mesajını en iyi cevap seçtim ve ben o kişinin mesajını en iyi cevap kutucuğu içinde görüyordum sonra sen benim mesajımi en iyi cevap seçince doğal olarak benim seçtiğim en iyi cevap gitti senin seçtiğin Mesaj bu konudaki en iyi Mesaj olarak görünür oldu olay bu şekildeymişbende senin bu mesajına aynısını yaptım. olay daha farklı galiba.

yok ben senin mesajını seçmeden önce bakmıştım zaten 0MG90 ın mesajı en iyi olarak gözükmüyorduolay farklı Aynen aynı konu içinde ben başkasının mesajını en iyi cevap seçtim ve ben o kişinin mesajını en iyi cevap kutucuğu içinde görüyordum sonra sen benim mesajımi en iyi cevap seçince doğal olarak benim seçtiğim en iyi cevap gitti senin seçtiğin Mesaj bu konudaki en iyi Mesaj olarak görünür oldu olay bu şekildeymiş![]()
Hmm bilemiyorum değişik bi sistemyok ben senin mesajını seçmeden önce bakmıştım zaten 0MG90 ın mesajı en iyi olarak gözükmüyordu

Geliyor.Biri mesajımı en iyi cevap seçse bana bildirim geliyo mu? Hiç en iyi cevabım olmadı da![]()
Arkadaşlar olay basit aslında, herhangi bir mesaj kaç kere "en iyi cevap" olarak seçilirse, en fazla puan alan ve seçilen en iyi cevap olur. Bu sistemde üyeler dışındaki diğer üyelerin, "en iyi cevap" seçme gücü daha fazla olduğundan, olay sadece üye sayısı da değil, en iyi cevap gücü ile o mesajın toplam aldığı puandır.Bu en iyi cevap sisteminde sorun mu var az önce omg90'in yukarıdaki mesajını en iyi cevap olarak seçtim ama şuan en iyi cevap olarak gözükmüyo neden acaba
ama hic bildirim gelmedi simdiye kadar 
Benden sana 4 puanArkadaşlar olay basit aslında, herhangi bir mesaj kaç kere "en iyi cevap" olarak seçilirse, en fazla puan alan ve seçilen en iyi cevap olur. Bu sistemde üyeler dışındaki diğer üyelerin, "en iyi cevap" seçme gücü daha fazla olduğundan, olay sadece üye sayısı da değil, en iyi cevap gücü ile o mesajın toplam aldığı puandır.
karşılıklıNasıl birşeymiş çok merak ettim bana en iyi mesaj verirmisiniz![]()