Revengeful adlı üyenin henüz "En İyi Cevap" olarak işaretlenmiş bir mesajı yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam beyler amacım tamamen en iyi cevabım olmasını sağlamaktı ve işe yaradı konu :locked: falan :D

:D Bu arada aynı mesaj en iyi cevap olarak seçilince sayı artmıyor haberiniz olsun :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

@bluesky@

@bluesky@

Üye
Amaç ne acaba :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Biri mesajımı en iyi cevap seçse bana bildirim geliyo mu? Hiç en iyi cevabım olmadı da:(

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
Tamam beyler amacım tamamen en iyi cevabım olmasını sağlamaktı ve işe yaradı konu :locked: falan :D

:D Bu arada aynı mesaj en iyi cevap olarak seçilince sayı artmıyor haberiniz olsun :D
bu olay başıma geldi

önce bildirim geldi sonra silindi :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bu en iyi cevap sisteminde sorun mu var az önce omg90'in yukarıdaki mesajını en iyi cevap olarak seçtim ama şuan en iyi cevap olarak gözükmüyo neden acaba

ModX

ModX

Moderator
Bu en iyi cevap sisteminde sorun mu var az önce omg90'in yukarıdaki mesajını en iyi cevap olarak seçtim ama şuan en iyi cevap olarak gözükmüyo neden acaba
bende senin bu mesajına aynısını yaptım. olay daha farklı galiba.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bende senin bu mesajına aynısını yaptım. olay daha farklı galiba.
olay farklı Aynen aynı konu içinde ben başkasının mesajını en iyi cevap seçtim ve ben o kişinin mesajını en iyi cevap kutucuğu içinde görüyordum sonra sen benim mesajımi en iyi cevap seçince doğal olarak benim seçtiğim en iyi cevap gitti senin seçtiğin Mesaj bu konudaki en iyi Mesaj olarak görünür oldu olay bu şekildeymiş :sirit:

ModX

ModX

Moderator
olay farklı Aynen aynı konu içinde ben başkasının mesajını en iyi cevap seçtim ve ben o kişinin mesajını en iyi cevap kutucuğu içinde görüyordum sonra sen benim mesajımi en iyi cevap seçince doğal olarak benim seçtiğim en iyi cevap gitti senin seçtiğin Mesaj bu konudaki en iyi Mesaj olarak görünür oldu olay bu şekildeymiş :sirit:
yok ben senin mesajını seçmeden önce bakmıştım zaten 0MG90 ın mesajı en iyi olarak gözükmüyordu

NEXUS

NEXUS

Üye
benim hala yok :somuru:

ModX

ModX

Moderator
@İhtiyar007 hayrına en iyi cevap butonuna bassana :ehe
@SHS yardımlarınızı bekleriz :sirit:

Serhan

Serhan

Üye
WP uygulamasında o tuş yok güncelleme olması lazım :( @Ozan

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar olay basit aslında, herhangi bir mesaj kaç kere "en iyi cevap" olarak seçilirse, en fazla puan alan ve seçilen en iyi cevap olur. Bu sistemde üyeler dışındaki diğer üyelerin, "en iyi cevap" seçme gücü daha fazla olduğundan, olay sadece üye sayısı da değil, en iyi cevap gücü ile o mesajın toplam aldığı puandır.

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar olay basit aslında, herhangi bir mesaj kaç kere "en iyi cevap" olarak seçilirse, en fazla puan alan ve seçilen en iyi cevap olur. Bu sistemde üyeler dışındaki diğer üyelerin, "en iyi cevap" seçme gücü daha fazla olduğundan, olay sadece üye sayısı da değil, en iyi cevap gücü ile o mesajın toplam aldığı puandır.
Benden sana 4 puan

NEXUS

NEXUS

Üye
benim hala en iyi cevabım yok :(

Serhan

Serhan

Üye
Nasıl birşeymiş çok merak ettim bana en iyi mesaj verirmisiniz :sirit:

Üst Alt