Resmi Tatilller

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resmi Tatilller
sizde benim gibi okulların açılma tarihlerinden ziyade, tatil olma zamanlarınımı merak ediyosunuz?

Günümüzden itibaren Resmi tatilller:

KURBAN BAYRAMI AREFESİ------------- 1/2 GÜN----------------------- 26 KASIM------------ PERŞEMBE
KURBAN BAYRAMI1. GÜN------------------- 1---------------------------- 27 KASIM-------------- CUMA
KURBAN BAYRAMI2. GÜN------------------- 1---------------------------- 28 KASIM----------- CUMARTESİ
KURBAN BAYRAMI3. GÜN------------------- 1---------------------------- 29 KASIM-------------- PAZAR
KURBAN BAYRAMI4. GÜN------------------- 1---------------------------- 30 KASIM------------ PAZARTESİ

YILBAŞI-------------------------------------- 1 GÜN------------------------ 1 OCAK---------------- CUMA
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK B.-------- 1 GÜN----------------------- 23 NİSAN--------------- CUMA
EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ--------------- 1 GÜN------------------------ 1 MAYIS------------ CUMARTESİ
ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR B.-- 1 GÜN----------------------- 19 MAYIS----------- ÇARŞAMBA
ZAFER BAYRAMI----------------------------- 1 GÜN--------------------- 30 AĞUSTOS--------- PAZARTESİ
RAMAZAN BAYRAMI AREFESİ-------------- 1/2 GÜN-------------------- 08 EYLÜL------------ ÇARŞAMBA
RAMAZAN BAYRAMI1. GÜN------------------- 1-------------------------- 09 EYLÜL------------ PERŞEMBE
RAMAZAN BAYRAMI2. GÜN------------------- 1-------------------------- 10 EYLÜL-------------- CUMA
RAMAZAN BAYRAMI3. GÜN--------------------1-------------------------- 11 EYLÜL----------- CUMARTESİ
CUMHURİYET BAYRAMI------------------- 1,5 GÜN------------------- 28 EKİM-29 EKİM------- PERŞEMBE
CUMAKURBAN BAYRAMI AREFESİ-------- 1/2 GÜN--------------------- 15 KASIM------------- PAZARTESİ
KURBAN BAYRAMI1. GÜN---------------------- 1------------------------- 16 KASIM----------------- SALI
KURBAN BAYRAMI2. GÜN---------------------- 1------------------------- 17 KASIM-------------- ÇARŞAMBA
KURBAN BAYRAMI3. GÜN---------------------- 1------------------------- 18 KASIM--------------- PERŞEMBE
KURBAN BAYRAMI4. GÜN---------------------- 1------------------------- 19 KASIM----------------- CUMA

• Beğen
Tepkiler: Salihyet, Marchegiani ve ' KalendeR '

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:ehe:ehe:kop::kop:

arslansem

arslansem

Üye
Süper bilgiler :ehe sağol erol:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Erol burda tam bir çalışkan ve egıtıme önem veren ögrencı modelı cızmıs,evet tebrıkler

dada21

dada21

Üye
teşekkürler

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ben bu bilgileri tatil günlerini bilelimde yas tutacağımız zamnı bilelim diye verdim art niyet aramayın yani

Odysseus

Odysseus

Üye
Tarihlerde problem mi var :hmmm

Lina_TR

Lina_TR

Üye
1. dönemmi çok tatil var 2. dönemmi :ehe

silop_kms

silop_kms

Üye
teşekkürler...:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
keşke temelli tatil olsa :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Of ya!..
Bu sene tatil açısından çok kesat!..
Hep haftasonuna denk geliyor!..
Haftasonuna denk gelen tatil günlerinin hafta içi günlere kaydırıması taraftarıyım! Haydi siz de katılın bana!..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
bence de:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
isyan çıkaaralım ata :dance::dance: bu konuda grev var !

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Benim için en önemli günler resmi tatillerdir.:)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Cık cık cık.
Hiç yakıştıramadım..
Daha döneme başlamadan tatili düşünür olmuşsunuz :/

:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe
İsyan he?
Hergelekon'dan alırlar vallahi içeri :ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
şimdiden bunlarımı araştırdın :D

Silinen Üye 299735

Üye
tatil forever...:bud:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
hergelekon :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...