Resmi olmayan Instagram uygulaması 6tagram

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bir güncelleme daha geldi. Daha şimdiden 1.4 sürüme ulaştı.

dyeskici

Üye
Betaya kayıt oldum mail geldi linke tıklayıp yuklemey çalışıyorum yine izin yok diyo ben tükendim artık Bi yardımcı olsanız

sekajmer

sekajmer

Üye
Betaya kayıt oldum mail geldi linke tıklayıp yuklemey çalışıyorum yine izin yok diyo ben tükendim artık Bi yardımcı olsanız

ilk gelen maildeki linke tıklayıp continue dedikten sonra bir mail daha geliyor onada continue de belki 3.onaylamada gelir onada continue :D en son 6tagram beta gelecek tikla linke indir :D

dyeskici

Üye
O geldi işte ama olmuyo

serinaga

serinaga

Üye
Yahu bende kayıt yaptım ama maalesef yüklemiyor :(

dakamon

dakamon

Üye
Valla ben kayıt bu gün yaptırdım 4 5 saat sonra link geldi indirdim. 6sec uygulamasının teması var diyebilirim. Bence biraz daha özgün olsaymış renk olarak daha iyi olurmuş ama yinede güzel gerçekten :)

dyeskici

Üye
yok arkadaslar hala olmamakta duzelir diye bekledim duzelmiyo,6tagram betadan mail geldi en altında link var mağazada 6tagram sayfasına yönlendiriyo direk yükle dediğimde de iznin yok diyo normalde instance kulllanıyorum zaten cok atma yaptıgı için bu kadar ısrarla olsun diye uğraşıyorum kaç yerden rudy ye mail attım umursamadı da sağolsun :D

sekajmer

sekajmer

Üye
yok arkadaslar hala olmamakta duzelir diye bekledim duzelmiyo,6tagram betadan mail geldi en altında link var mağazada 6tagram sayfasına yönlendiriyo direk yükle dediğimde de iznin yok diyo normalde instance kulllanıyorum zaten cok atma yaptıgı için bu kadar ısrarla olsun diye uğraşıyorum kaç yerden rudy ye mail attım umursamadı da sağolsun :D

hadi ya bana o mailden sonra indirme izni geldi

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
arkadaşlar, ne zaman beta sürümden çıkacağı hakkında bir bilgisi olan var mı? geçen hafta "gelecek hafta" demişti. Bu hafta bitiyor hala ses yok. Beta 11.sürüme geldi, adam çalışıyor biliyoruz da yine de bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Bu arada Daniel Gary de sanırım bu video ekleme üzerinde çalışıyor. Ayrıntılı bakmadım ama twitter hesabı üstünden bi resim paylaşmıştı.

sekajmer

sekajmer

Üye
Androiddekini bilmiyorum fakat iostaki instagram uygulamasında resmi indirme özelliği bulunmuyor. Bizde var ve son güncelleme ile beğenme hatası giderilmiş Rudy bu işi iyi biliyor

serinaga

serinaga

Üye

Nihayet bana gelmiş olmalı ki izin verdi bu defa ...

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar Rudy sona doğru geliyor uygulamada hastag vs birkaç sorunu da halletti fakat ingilizcemin yettiği kadarıyla anladığım bir problem var: daha önce instance vb diğer programlarla paylaşım yapmışsak eğer(hastag paylaşımı yapmamış olsak bile) instagramın değişen güvenlik protokollerinden ötürü bizleri spam hesap olarak görüyormuş ve 6tagramla bile hastag paylaşımı yapacak olursak görünmüyormuş. ingilizcemin yetmediği nokta burasıydı. Sadece hastag mi yoksa resim paylaşımı da dahil mi ona emin değilim ama görünmesini istiyorsak 6tagram ile sanırım yeni bir hesap açmamız gerekecekmiş. Daniel Gary, Rudy'e attığı mentionlarda önce 6tagram sonra Instance ile attığı resimlerde sorun olmadığını söyledi. Rudy de önce Instance sonra 6tagram kullansaydın görünmezdi dedi. Daniel de o zaman işime dönüyorum iyi şanslar dedi :oke: Son olarak Daniel Gary de Instance V2 üzerinde çalışıyor. Sanırım o da güzel olacak :oke:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Evet arkadaşlar, sondayız. Rudy artık çevirme işlmelerine başlıyor. Çeviriler için adresini ziyaret edebilirsiniz. Herhalde haftaya markette hazır olur uygulama

dakamon

dakamon

Üye
Ben rudye twetter dan yazıyorum şu amberi sen yap dağıt diye :D

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Ben rudye twetter dan yazıyorum şu amberi sen yap dağıt diye :D
Ya bi türlü betaya kayıt olamadım linki yapıcağımız aşamaları söylermisin
birde sonu hotmail.com.tr maillerini kabul etmiyormu ?

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi

kabul etmez olur mu bilhassa microsoft hesabı olması gerek. kabul etmese abes olurdu. yapman gereken şey sıradan bir mail adresi değil telefonun içinde kayıtlı olan microsoft hesabı mailini vermen ki mağaza verdiğin maille telefondan girdiğin zaman seni tanıyabilsin.

anilakbay

Üye
6tagram ve instance de uzun süre profilleri gezince fotoğraflara bakarken sürekli uygulamadan atıyor ve belirli bir süre sistemi kasıyor :cnfsd:

ÖEY

ÖEY

Üye

Adam haftaya falan final sürümü çıkartacakmış. Daha neden betaya kayıt olmaya çalışıyorsun ki? :D:islik

• Beğen
Tepkiler: n000k
Whykardesim

Whykardesim

Üye
Adam haftaya falan final sürümü çıkartacakmış. Daha neden betaya kayıt olmaya çalışıyorsun ki? :D:islik

Kaç haftadır bekliyordum ondan dolayı :D Sabırsızlık bastı

Üst Alt