resmi mozilla firefox os telefon developer preview

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resmi mozilla firefox os telefon developer preview

Bu yıl icinde piyasaya sürülmesi beklenen firefox işletim siatemli telefonlar icin ilk resmi gorsel yayınlandı. Tabi bu görsel geliştiriciler icin dagıtımı yapılacak developer preview.

3.5-inch HVGA kapasitive dokunmatik ekran, 1GHz Snapdragon S1 CPU, 512MB RAM, 4GB dahili hafıza, WiFi ve 3-megapixel kamera. Telefon ilerleyen zamanlarda OTA OS guncellemeleriyle desteklenicek.

MrTech

Üye
orta düzey güzel telefon.

Türk-X

Üye
Akıllı telefon pazarında oldukça fazla sayıda üretici yer almakta. Gittikçe daha fazla mücadeleye sahne olan akıllı telefon pazarına değişik isimler de dahil olabiliyor. Firefox adında ki internet tarayıcısı ile başarılı bir firma olanMozilla, geçtiğimiz dönemde yeni işletim sisteminin duyurusu ile karşımıza gelmişti.

Mozilla Firefox OS adını verdiği ve mobil cihazları hedefleyen işletim sistemini geliştirmeye başlamıştı. Firma ayrıca yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Mozilla‘nın ilk Firefox akıllı telefonu geliştiriciler için dizayn edilmiş. Yeni akıllı telefon firmanın işletim sistemi Firefox OSüzerinde çalışıyor.Mozillla Firefox akıllı telefonun özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 3.5″ büyüklüğünde ve HVGA çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 1Ghz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon S1yonga setinden güç alan akıllı telefon 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi ile geliyor.Ayrıca Mozilla’nın yeni akıllısı 3MP arka kameraya sahip. Mozilla OS açık kaynak koduna sahip bir işletim sistemi, bu sayede açık kaynak kodu geliştiricilerinin daha özgür uygulama ve oyunlar üretmesine de izin veriyor. Yeni akıllı telefonun fiyatı hakkında ise bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Maxicep

Tepkiler: Bessonnitsa

pRime.

Üye
vay arkadaş iphone terk.

Mozilla'yı tarayıcısından tanıyoruz. Bence Mozilla desteği ve güveni hak ediyor. Yeni akıllısı ise bu piyasaya ilk adım için gayet iyi. Mozilla'nın en güzel yanı açık kaynak kodlu olması tabii. Başarılar diliyorum ...

Konu için teşekkürler ...

Güzel Ama İşi Zor +Teşekkürler

Tepkiler: ayran3883

aleranol

Üye
Bence iyi olacaktır. Sırf açık kaynak kodlu olması bile çoğu kişinin dikkatini çekecek.

asigsasi

Üye
öyle bi piyasaya düştüki vay haline
haber için teşekkürler

Firefox'a Guveniyorum .. Ancak Cihaz Daha Iyi Olabilirdi

mcnpl4

Üye
İki tane şarj göstergesi var

Tepkiler: ayran3883
Şebeke ve batarya göstergeleri bana tuhaf geldi . 2 tane olmastı biraz düşündürücü. Daha çok paint terk geldi.

CasuS_87

Üye
Çok çalışmalar yaparsa android kadar tutulur açık kodlu olması güzel bi ayrıcalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...