&&BERKAY&&
Üye
Doğum yapacak annelere bilgi verme amacıyla hazırlanan doğum videsunda erotik bir şeyler bulma umuduyla videoyu milyonlarca izlenme sayısına çıkaran insanlarız. İnsanlıktan da çıktık ya. İçimizde insanlık kalmamış ki vatan sevgisi kalsın. İstanbul gibi bir yerde teroristler yürüş yapıyor ama vatansever İstanbul halkı onları izliyor...
"Bastığın yerleri 'TOPRAK' diyerek geçme, tanı!.
Düşün, altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı;
Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı."
o kadar kücümseme sende ülkeyikimse kırılıp darılmasın ama bu ülkenin sonu yakın gibime geliyo sana dağdaki 3-5 çapulcu kafa tutuyor terörist elebaşları propaganda yapıyor yeni parti açılıyor yok özerklik isteriz diye sonra israil bişey yapar alt tarafı israile özür diletemez daha sayalımmı ?
o kadar kücümseme sende ülkeyiO kadar kolay değil herşey özellikle bahsettiğimiz ülke Türkiye.Bilmiyorum gücü hakkında bilgin varmı ama hiç birsey olmaz.Senn dediğin seye gelince haklısın askerimize saygımız kalmadı.
Hatta sana birsey anlatayım gecen kız arkadasımla kafeye oturmaya gitmistik yanımızda kızlar vardı bi sohbet baslattı bunlar diyolar ki -ayy eskiden kadınlar nasıl giyiniyorlarmıs böyle iyikide bu zamanda dogmamısım.Bi fotoğraf hakkında konusuyorlar Kurtulus savası hakkında daha da inanamıyorum böyle denmesine sanki ne bileyim böyle birsey denmez gibi geliyordu ama duydum ki böyle insanların arasında yasıyorum
ama diyorsun ki sonu yakın diye.Dogru teröristler özerlik istiyor birsey istiyor ama Türkiye yi kısıtlayan birsey olmasa suanda pkk diye birşey kalmazdı zaten.Siyasete girmek istemiyorum arastır bu işlerin arkasında neler var ozmn benm dediğimi anlarsın
Vatanı sahiplenmek bize mi kaldı yahu ? Eğer öyle bir amacımız olacaksa o kademeye gelmek için çalışmamız ve ülke yönetiminde söz sahibi olmamız gerekir ...
Diğer türlü birbirimizi yemekten öteye gidemeyiz, zaten dış güçlerin istediği de bu
Eğer öyle bir amacımız olacaksa o kademeye gelmek için çalışmamız ve ülke yönetiminde söz sahibi olmamız gerekir ...
kimse kırılıp darılmasın ama bu ülkenin sonu yakın gibime geliyo sana dağdaki 3-5 çapulcu kafa tutuyor terörist elebaşları propaganda yapıyor yeni parti açılıyor yok özerklik isteriz diye sonra israil bişey yapar alt tarafı israile özür diletemez daha sayalımmı ?
merak etme abi az kaldı o ş......sizleri vatandan söküp atacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?