Resmi Görüpte Düşünmmek....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Resmi Görüpte Düşünmmek....

düşünün bu kadar kişi bir avuç toprak için can vermiş .ne yapsak her hareketimizi onlara teşekkür etmemiz lazım.

çoğu kişi bilmez bu vatana gazi veya şehit vermeyi .
alt tarafı defne joy foster ölü bulunu diye 3 gün haberleri aralıksız yapıldı ama dagda kahramanca yurdumuzu koruyan şehitlerimize ancak 1 dakika haber .
Sanki bilmiyorlar onlar olmasa onların bu konumda olup olamayacağını.
ama nankörlük işte....

• Beğen
Tepkiler: kol@j, Reşwan, grafikseli 84 ve 3 diğerleri

Lacrymosa

Üye
Doğum yapacak annelere bilgi verme amacıyla hazırlanan doğum videosunda erotik bir şeyler bulma umuduyla videoyu milyonlarca izlenme sayısına çıkaran insanlarız. İnsanlıktan da çıktık ya. İçimizde insanlık kalmamış ki vatan sevgisi kalsın. İstanbul gibi bir yerde teroristler yürüyüş yapıyor ama vatansever İstanbul halkı onları izliyor...:hmmm

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Doğum yapacak annelere bilgi verme amacıyla hazırlanan doğum videsunda erotik bir şeyler bulma umuduyla videoyu milyonlarca izlenme sayısına çıkaran insanlarız. İnsanlıktan da çıktık ya. İçimizde insanlık kalmamış ki vatan sevgisi kalsın. İstanbul gibi bir yerde teroristler yürüş yapıyor ama vatansever İstanbul halkı onları izliyor...:hmmm

kimse kırılıp darılmasın ama bu ülkenin sonu yakın gibime geliyo sana dağdaki 3-5 çapulcu kafa tutuyor terörist elebaşları propaganda yapıyor yeni parti açılıyor yok özerklik isteriz diye sonra israil bişey yapar alt tarafı israile özür diletemez daha sayalımmı ?

Lacrymosa

Üye
Karakter sınırı yetmez.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
"Bastığın yerleri 'TOPRAK' diyerek geçme, tanı!.
Düşün, altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı;
Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı."

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
"Bastığın yerleri 'TOPRAK' diyerek geçme, tanı!.
Düşün, altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı;
Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı."

eski atalarımız canları pahasına korumuş onlar için can bu vatandan önemli değil ama şu anki halimiz bir savaş çıksa savaşa katılıcak maks kişi sayısı 1 milyon kşi geri kalan zihniyet ''ben mi kurtaracam bu vatanı'' ...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
kimse kırılıp darılmasın ama bu ülkenin sonu yakın gibime geliyo sana dağdaki 3-5 çapulcu kafa tutuyor terörist elebaşları propaganda yapıyor yeni parti açılıyor yok özerklik isteriz diye sonra israil bişey yapar alt tarafı israile özür diletemez daha sayalımmı ?
o kadar kücümseme sende ülkeyi:D O kadar kolay değil herşey özellikle bahsettiğimiz ülke Türkiye.Bilmiyorum gücü hakkında bilgin varmı ama hiç birsey olmaz.Senn dediğin seye gelince haklısın askerimize saygımız kalmadı.
Hatta sana birsey anlatayım gecen kız arkadasımla kafeye oturmaya gitmistik yanımızda kızlar vardı bi sohbet baslattı bunlar diyolar ki -ayy eskiden kadınlar nasıl giyiniyorlarmıs böyle iyikide bu zamanda dogmamısım.Bi fotoğraf hakkında konusuyorlar Kurtulus savası hakkında daha da inanamıyorum böyle denmesine sanki ne bileyim böyle birsey denmez gibi geliyordu ama duydum ki böyle insanların arasında yasıyorum

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye

o kadar kücümseme sende ülkeyi:D O kadar kolay değil herşey özellikle bahsettiğimiz ülke Türkiye.Bilmiyorum gücü hakkında bilgin varmı ama hiç birsey olmaz.Senn dediğin seye gelince haklısın askerimize saygımız kalmadı.
Hatta sana birsey anlatayım gecen kız arkadasımla kafeye oturmaya gitmistik yanımızda kızlar vardı bi sohbet baslattı bunlar diyolar ki -ayy eskiden kadınlar nasıl giyiniyorlarmıs böyle iyikide bu zamanda dogmamısım.Bi fotoğraf hakkında konusuyorlar Kurtulus savası hakkında daha da inanamıyorum böyle denmesine sanki ne bileyim böyle birsey denmez gibi geliyordu ama duydum ki böyle insanların arasında yasıyorum

abi bnm amacım ülkemi küçümsemek değil tabikide onu her alanda yüceltmek birinci yapmak hedefim. ama sorun şu ki saygı problemi birz önce yazdıklarımı izlediğim video doğrultusunda değiştiriyorum savaş çıksa bi milyon asker değil insanlarımız döner bıçaklarıyla savaşa girerler o ayrı bir konu .
ama bnm babam eskiden subaydı ve koluna çatışmadayken silah düştü bunun sonucu kolu kırık ve bir cay bardağını kaldıramayacak kadar aciz o kol gelen misafirler noldu fln deyince baam anlatıyo amaan keşke girmeyeseydin sen mi kuratacan vatanı dmeleri morelimi bozuyor.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ama diyorsun ki sonu yakın diye.Dogru teröristler özerlik istiyor birsey istiyor ama Türkiye yi kısıtlayan birsey olmasa suanda pkk diye birşey kalmazdı zaten.Siyasete girmek istemiyorum arastır bu işlerin arkasında neler var ozmn benm dediğimi anlarsın:D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ama diyorsun ki sonu yakın diye.Dogru teröristler özerlik istiyor birsey istiyor ama Türkiye yi kısıtlayan birsey olmasa suanda pkk diye birşey kalmazdı zaten.Siyasete girmek istemiyorum arastır bu işlerin arkasında neler var ozmn benm dediğimi anlarsın:D

arkadsında çok şeyler var biliyorum neyse kapatalım bu konuyu :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bencede kapatalım:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vatanı sahiplenmek bize mi kaldı yahu ? Eğer öyle bir amacımız olacaksa o kademeye gelmek için çalışmamız ve ülke yönetiminde söz sahibi olmamız gerekir ...

Diğer türlü birbirimizi yemekten öteye gidemeyiz, zaten dış güçlerin istediği de bu :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Vatanı sahiplenmek bize mi kaldı yahu ? Eğer öyle bir amacımız olacaksa o kademeye gelmek için çalışmamız ve ülke yönetiminde söz sahibi olmamız gerekir ...

Diğer türlü birbirimizi yemekten öteye gidemeyiz, zaten dış güçlerin istediği de bu :)

evet dediğin doğru abi .

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
öyle diyorsun ama kimse bu vatanı şeyine takmazsa nasıl devam eder.Bi savaş cıktıgında herkes vatanı sahiplenmek bize mi kaldı dese nasıl olur?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Siyasi anlamda diyorum,

Eğer öyle bir amacımız olacaksa o kademeye gelmek için çalışmamız ve ülke yönetiminde söz sahibi olmamız gerekir ...

:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Çok güzel bi resim gerçekten :oke:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye

merak etme abi az kaldı o ş......sizleri vatandan söküp atacağız

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
evet 3 hatta 4 gün sürekli sabah çay ocağında haberlere bakarken, defne ve vs vs haberler.. sürekli tekrarlanıyor. üzücü bir şey gerçekten

kol@j

kol@j

Üye
su akar yolunu bulur...

bizimde özümüze döneceğimiz gün gelir..

hasta bir insan ölmedikçe umut vardır...
hastalığımıza bakıp umutsuz olmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...