bilmiyorum belki bidahakine bende de atar. ama sizin yorum için deneyeyim dedim takır takır çalıştı
- - - Eklendi - - -
yalnız brz daha geliştirilmesi lazım ya!! ben sayfamı aynı fb gibi bütün görmek istiyorum.. motionmaker accountum var orda , tüm ayarlarımı falan görmek isterim..
youtube da wp yi engelliyo hep mobil sürümde videolar açılmıyo dailymotion güzel yaa.. youtube a büyük rakip bana göre.. özellikle türkçe kullanımıyla.. dailymotion fransız yapımıydı sanırsam..
aynen gerçekten youtube videoları açılmıyor mobil şekilde. desktop yapınca youtube içerisinden anca o zaman açılıyor.. Ali abi youtube un WP yi engellemeye çalıştığını söylemişti.. dailymotion öyle değil ama herşey çatır çatır çalışıyor.. üstelik türkçe. hoş ben pcde ingilizce kullanıyorum onu türkçe uygulama isteyenler için iyi oldu
aynen gerçekten youtube videoları açılmıyor mobil şekilde. desktop yapınca youtube içerisinden anca o zaman açılıyor.. Ali abi youtube un WP yi engellemeye çalıştığını söylemişti.. dailymotion öyle değil ama herşey çatır çatır çalışıyor.. üstelik türkçe. hoş ben pcde ingilizce kullanıyorum onu türkçe uygulama isteyenler için iyi oldu
evet bu acıdan bakınca google açısından durum hic de ic acici gözükmüyor. Zira youtube'a yuklenen videoların buyuk cogunlugunu iphone cihazlardan yuklenen videolar oluşturuyor. ve apple google'la ilişkisini kesmeye başladi. Google ayni zamanda milyonlarca satan wp cihazlari engellemek adina bu sisteme uygulama ve servis kisitlamasi getirmeye calişiyor ama bu sefer ters tepicek gibi gorunuyor. Boyle bir alternatif de wp kullanicilari icin cok iyi oldu.