Resmi açıklamaya göre Galaxy S4, Mayıs ayında çıkacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Resmi açıklamaya göre Galaxy S4, Mayıs ayında çıkacak!
Çok konuşalan bu konu hakkında resmi kaynaktan bilgiler geldi. Bilgi Samsung'un resmi Lübnan sayfasından geldi. Yapılan açıklamaya göre Galaxy S4 Mayıs ayında çıkacak.

Lübnan sayfası cihazın özellikleri hakkında bir bilgi vermezken internette dolaşan özellikleri şu şekilde;

-Ful-l HD Amoled Ekran

-Exynos 5 Quad işlemci
-Mali-T6xx GPU (Grafik işlemci)
-2 GB RAM
-13 MP Kamera

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

enterneoll

enterneoll

Üye
Özellikler konusuna tam olarak katılmıyorum ama mayısta çıkar ve çıkması gereken tarih budur

pckobat_78

Üye
Nereye kadar böyle gidecek merak ediyorum. Pazar çok hızlandı telefon çıkarma yarışı başladı artık...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Merakla bekliyorum :)

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Tüm özelliklerini öğrenmek gerek. Belki samsunga ısınabilirim :)

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
S2, NOTE, S3, NOTE2; Samsung'un son çıkarmış olduğu cihazların hepsi başarılıydı. Beklentileri karşıladı. S4'ün de beklentiyi kaşılayacağını düşünüyorum. He bu kadar da özellikli olurmu tartışılır fakat yine de damga vuracaktır piyasaya çıktığında :good:

PriZm

PriZm

Üye
Eğer ram yine 1 gb,ekran kartı Mali 400 olursa bu telefon fazla satılmaz.inşallah geliştirmişlerdir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Güzel Olmasına Güzelde Android 5 Le Gelmezse Benim Gözümde Yarım Bir Telefon Tasarımı Note2 Ye Benzemiş

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
tasarımı e7 nin klavyesiz hali gibi... samsung olunca donanım konusuna girmek bile istemiyorum zaten :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu tasarım konsept arkadaşlar gerçeği yansıtmıyor :)

Samet.25

o kadar merak etmeye gerek yok bence istediği ozellıklerı koysun samsung bence bı telefonda olabılecek seylerı yuzde 98 ını yaptı yuzde yuz olması ıcın katlanabılır bı tel yapması lazım :D s3 de zaten yapamıyacagınız ıs yok note 2 de de aynı sekılde s4 de artı ne cıkacak sankı gene aynı oyunları proglarımları kullanabılırsınız

erko merko

erko merko

Üye
Resimdeki tasarımı beğendim, umarım o tasarımla veya ona benzer bir tasarımla çıkar.

komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler kardeşim

saruman_me

saruman_me

Üye
güzel cihaz ama o kadar erken çıkarmaları s3 kulanıcılarına haksızlık olur insanın şevkini kırmak gibi bişi bu..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
güzel cihaz ama o kadar erken çıkarmaları s3 kulanıcılarına haksızlık olur insanın şevkini kırmak gibi bişi bu..

O Tarihte Zaten S3 Çıkmıştı 1 Yıl Oluyor Yani Aralarında I Phone Gibi Yıldan Yıla Çıkarıyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Çıksında S3 ucuzlasın. :aha:

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Konuda yazan yenilikler gerçek ise eğer cihaz güzel :)
Hele birde mayıs civarı çıkıyorsa tam patlama yapacağı dönem işte.

aleranol

aleranol

Üye
O kadar dedim ilkbaharin sonu gibi diye tam dediğim gibi. Tasarım ilgimi çekti ancak nokia x7 ye benzetiyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
konudakinin tasarımı güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt