Resmen Resmin Icindesin 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Resmen Resmin Icindesin 3
Ilk ıksını goruntuleyen arkadaslar hatırlayacaktır. 180 x 360 panoromık foto. actıgınızda mause hareketlerıyle cekılen mekanın ıcını gezebılıyor ıstedıgınız noktaya zoom yapabılıyosunuz...
sankı oradaymıs gıbı. benım cok hosuma gıttı. gormenızde fayda var. begenecegınıze emınım

ıste ıkı yenı resım daha

kapadokya perı bacaları- ulkemızın en guzel yerlerınden bırı gıtmeden oradaymıs gıbı olacaksınız..
ındır

mars kızıl gezegen-nasa jpl cornell uydusunun cektıgı fotograflardan olusturulmustur. marsı yakından gorun..
ındır

bırıncı mesajdakı resımlere ulasmak ıcın <span style="color:#000099">tıklayın</span>
ıkıncı mesajdakı resımlere ulasmak ıcın <span style="color:#3333FF">tıklayın</span>

hidayet

hidayet

Üye
teşekkürler

Nicolas_Anelka

Üye
gerçekten ilginçç

kırizantem

Üye
teşekkürler süperr ya

chawush

Üye
hakikaten süper bişey
ve sitede bu konuyla ilgili açıklamalar var yani herkes kendi istediği mekanı böyle 3 boyutlu yapabilir .

tofy

Üye
daka önce verdiğinide beğenmiştim bunu da beğendim gayet güzel

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(chawush &#064; Feb 21 2006, 05&#58;08 PM) [post=283222]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hakikaten süper bişey
ve sitede bu konuyla ilgili açıklamalar var yani herkes kendi istediği mekanı böyle 3 boyutlu yapabilir .
[/b][/quote]

evet yapılabılır. bıraz zahmetlı ama yapmak mumkun tabı. sıtedekı acıklamaları duzenleyerek ve gereklı programlarında lınklerını ekleyerek burada paylasmayı planlıyorum yakında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...