Resmen Resmın Icındesın 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Resmen Resmın Icındesın 2
Ilkını goruntuleyen arkadaslar hatırlayacaktır. 180 x 360 panoromık foto. actıgınızda mause hareketlerıyle cekılen mekanın ıcını gezebılıyosunuz.
sankı oradaymıs gıbı. benım cok hosuma gıttı. gormenızde fayda var. begenecegınıze emınım

ıste ıkı yenı resım daha
ındırmek ıcın ısımlere tıklayın...

<span style="color:#3333FF">not- Daha once bu sayfada bır yanlıslık sonucu Fatıh Camıı olarak adlandırılan mekan Yavuz Selım Camıı olarak duzeltırmıstır. &#272;&#963;&#319;&#1089;&#1108; &#272;&#963;&#319;&#963;&#1103;&#963;§&#1108; a katkısı ıcın tesekkur...</span>

cllgr

cllgr

Üye
sagol eline sağlık mükemmel eserler....

Salihyet

Salihyet

Üye
süpersin aga

deli_emre61

Üye
çok güzel eserler var emeğine sağlık

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
emeklerine saglık

Dolce Dolorose

Üye
İyi güzel hoş ama ben Fatih Camisinin çok yakınında oturuyorum.YavuzSelim Cami si bize daha da yakın.Bu Fatih Camisinin avlusu denilen dosya,YavuzSelim Cami sinin avlusudur.
Hergün Fatih Cami&#39;sinin içinden geçiyorum ve kesinlikle orası YavuzSelim Cami

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(&#272;&#963;&#319;&#1089;&#1108; &#064; Feb 18 2006, 07&#58;01 PM) [post=281596]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İyi güzel hoş ama ben Fatih Camisinin çok yakınında oturuyorum.YavuzSelim Cami si bize daha da yakın.Bu Fatih Camisinin avlusu denilen dosya,YavuzSelim Cami sinin avlusudur.
Hergün Fatih Cami&#39;sinin içinden geçiyorum ve kesinlikle orası YavuzSelim Cami
[/b][/quote]

arkadasım dıkkatın ve uyarın ıcın tesekkur ederım. gereklı duzeltmeyı yaptım. Her ıkı mekanıda kendım gormedıgım ve dosyaları edındıgım kaynaktan ısımlerını bu sekılde aldıgım ıcın bu yanlıslıgı yaptım. ozur...

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Ben de bu resimlerden 15-20 kadar var bir ara boş vaktimde upload ederim.

Resimler için teşekürrler.

arif8844

Üye
SAOL KARDEŞ
HER ZAMAN DESTEKLİORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...