Resmen Mercedes GP'de

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Resmen Mercedes GP'de
Formula 1'de Ferrari'nin efsanevi pilotu Michael Schumacher, Mercedes GP ile sözleşme imzalayarak yeniden pistlere dönme kararı aldı.


Alman pilot 2010 yarışlarında Mercedes takımı adına yarışacak.

Bild'de yer alan haberde, Felipe Massa'nın geçirdiği ağır kaza sonrası Ferrari adına yarışması beklenen Schumacher'in, Mercedes GP ile 1 senelik mukavele imzaladığı belirtildi. Mercedes ile 7 milyon Euro karşılığında anlaşan Schumacher, 14 Mart'ta Bahreyn'de ilk sınavına çıkacak.

Tecrübeli pilotun takım arkadaşı ise Nico Rosberg olacak.

1239 gün önce Sao Paulo'daki Brezilya Grand Prix'sinde yarışan Schumacher, 2006'dan sonra yeniden pistlere geri dönecek.

Ferrari patronu Luca di Montezemolo ise Fernando Alonso ve Felipe Massa ile önümüzdeki sezon yarışacaklarını; Alman sürücünün kendileri ile yarışmasının mümkün olmadığını dile getirmişti.



Kaynak: Sporx.com
 


Dwyane_Wade

Üye
3 yıllık bir aradan sonra bakalım pistlere nasıl dönüş yapacak eski şampiyon.. :)
 
'Davut

'Davut

Üye
Hiç sanmıyorum ki şumi podyuma çıkar...puan almasıda zor ya...
 
haltie

haltie

Üye
adam gitti fone bitti neydi be eskiden
 
arslansem

arslansem

Üye
Harika ;)
 
Cynical

Cynical

Üye
Prestij ve fan kazanma açısından akıllıca bir hamle. McLaren iki pilotunu da İngiliz seçince Mercedes'in de iki pilotunu Alman seçmesi zaten kaçınılmazdı. Neymişsin sen yahu Rosberg?! 15 yıllık McLaren & Mercedes birlikteliğini bitirmekle kalmadın, Schumi'yi de pistlere döndürdün. :alkis Biri de Mika Hakkinen'i geri getirse... :islik

Eski günleri yad edelim...
Hakkinen vs Schumacher, 2000 SPA Grandprix


 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:alkis
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Prestij ve fan kazanma açısından akıllıca bir hamle. McLaren iki pilotunu da İngiliz seçince Mercedes'in de iki pilotunu Alman seçmesi zaten kaçınılmazdı. Neymişsin sen yahu Rosberg?! 15 yıllık McLaren & Mercedes birlikteliğini bitirmekle kalmadın, Schumi'yi de pistlere döndürdün.

Katılıyorum...
 


Üst Alt