bi de oynasaydıNecmati™;2827179' Alıntı:halay bile çektik sonra break dansa bağladım benden iyi oynıyamadı![]()

bak şimdi gözleri sonuna kadar aç ve tam burnunun ucuna bak sonra kafanı 75 derece yukarı kaldır ve ekrana bk resim sabit olcakben şaşı olmayı beceremiorum ya![]()
anlamadıysan resimli anlatım koyarım 
oooo 300 500bi de oynasaydı![]()

iice psikopata bagladıbak şimdi gözleri sonuna kadar aç ve tam burnunun ucuna bak sonra kafanı 75 derece yukarı kaldır ve ekrana bk resim sabit olcakanlamadıysan resimli anlatım koyarım
![]()

hakkaten len nasıl anlatış oo ben sana ayrıntılı anlatırım terbiyesize bakiice psikopata bagladı![]()
bak sennresme baka baka iyice sapıttınız ha kafada sorun yaratıyo galiba eee tabi herkes bizim gibi dayanıklı değil![]()

tamamNecmati™;2829503' Alıntı:hakkaten len nasıl anlatış oo ben sana ayrıntılı anlatırım terbiyesize bak

sen kendi üstüne alınmadın dimi?bak senn
--------------- Ekleme ---------------
tamam![]()
Necmati™;2830271' Alıntı:sen kendi üstüne alınmadın dimi?

alınırsın diye dedim..

iice psikopata bagladı![]()
vay arkadaş iyilik de yaramıyor bu insanlara siz nasıl insansınız? size ciddi ciddi tarif edip olayı anlatıyoruz gene yaranamıyoruz...bu arada necmicim çok özel rica ediyorum bana anlatır mısın canım?Necmati™;2829503' Alıntı:hakkaten len nasıl anlatış oo ben sana ayrıntılı anlatırım terbiyesize bak

canım derken amacın nerelere kayıyo senin ..vay arkadaş iyilik de yaramıyor bu insanlara siz nasıl insansınız? size ciddi ciddi tarif edip olayı anlatıyoruz gene yaranamıyoruz...bu arada necmicim çok özel rica ediyorum bana anlatır mısın canım?
--------------- Ekleme ---------------
KÜSTÜM SİZEEE!!!!![]()
bak yineyanlış anlaşıldımNecmati™;2830627' Alıntı:canım derken amacın nerelere kayıyo senin ..
sana demek istediğim forumda onu tek anlıcak olan erkekler değil kızlarda var..
ciğerim 

ya tamam kardeşim kasmayalım ne yazmışsan yazmışsındır ama yorum yazarken bir dahaki yorumlarına dikkae t etmen ..bak yineyanlış anlaşıldımciğerim
demek istediğini dolaylamadan anlatsan anlardım![]()
tamam dikkat ederim...senin de açık konuşman dileğiyle... sana da tşk. sana da iyi forumlar..Necmati™;2830684' Alıntı:ya tamam kardeşim kasmayalım ne yazmışsan yazmışsındır ama yorum yazarken bir dahaki yorumlarına dikkae t etmen ..
Teşkkürler..
İyi forumlar..
necmii küsmüş bize![]()
bu kadar güleceğini bilseydim daha evvel küserdim