necmii küsmüş bize :d: ben size küsermiyim ayol conlarım :blush:
Necmati Üye Dafny' Alıntı: necmii küsmüş bize Genişletmek için tıkla ... ben size küsermiyim ayol conlarım
Dafny Üye Konu Sahibi Necmati™;2832202' Alıntı: ben size küsermiyim ayol conlarım Genişletmek için tıkla ... o küsmş sen deil hemen atladı sazan
Necmati™;2832202' Alıntı: ben size küsermiyim ayol conlarım Genişletmek için tıkla ... o küsmş sen deil hemen atladı sazan
Necmati Üye Dafny' Alıntı: o küsmş sen deil hemen atladı sazan Genişletmek için tıkla ... ay ben kendim sandım .. aman ne olur küsmesin
Dafny' Alıntı: o küsmş sen deil hemen atladı sazan Genişletmek için tıkla ... ay ben kendim sandım .. aman ne olur küsmesin
Necmati Üye Dafny' Alıntı: heh işte onu diorum Genişletmek için tıkla ... çaktım çaktım yine sohbete çevirmeyelim . enes gelir siler msjları
Dafny' Alıntı: heh işte onu diorum Genişletmek için tıkla ... çaktım çaktım yine sohbete çevirmeyelim . enes gelir siler msjları
burak9400 Üye birileri yüz bulunca şımarıyor bu sanal alemde bize de çoluk çocukla uğraşmak kalıyor...
Dafny Üye Konu Sahibi burak9400' Alıntı: birileri yüz bulunca şımarıyor bu sanal alemde bize de çoluk çocukla uğraşmak kalıyor... Genişletmek için tıkla ... ???
burak9400' Alıntı: birileri yüz bulunca şımarıyor bu sanal alemde bize de çoluk çocukla uğraşmak kalıyor... Genişletmek için tıkla ... ???
Dafny Üye Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Hiç durmuyorki Genişletmek için tıkla ... durmasını mı bekledin