eldeniz Üye burak9400' Alıntı: yemin ediyorum ki hepsini bulmam 30 saniyeyi bulmadı ama yemin ediyorum yaa gerçekten de 30 saniyeyi bulmadı Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim... yalnız o son cümleye takıldım...11 yüzü bulan ne oluyor anlamadım da...
burak9400' Alıntı: yemin ediyorum ki hepsini bulmam 30 saniyeyi bulmadı ama yemin ediyorum yaa gerçekten de 30 saniyeyi bulmadı Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim... yalnız o son cümleye takıldım...11 yüzü bulan ne oluyor anlamadım da...
Nedved Emekli Yönetici eldeniz' Alıntı: aynen kardeşim... yalnız o son cümleye takıldım...11 yüzü bulan ne oluyor anlamadım da... Genişletmek için tıkla ... Extremely observer : Süper ötesi gibi bir anlama geliyor...Yani bir nevi kapasiteyi geçmek , sınırların dışına çıkmak ,kendini aşmak gibi...
eldeniz' Alıntı: aynen kardeşim... yalnız o son cümleye takıldım...11 yüzü bulan ne oluyor anlamadım da... Genişletmek için tıkla ... Extremely observer : Süper ötesi gibi bir anlama geliyor...Yani bir nevi kapasiteyi geçmek , sınırların dışına çıkmak ,kendini aşmak gibi...
karma_32 Üye Konu Sahibi nedved resmi hemen alta koydun milette 3 saniyede 30 saniyede buldum diyokeşke resmi koymasaydın
Nedved Emekli Yönetici karma_32' Alıntı: nedved resmi hemen alta koydun milette 3 saniyede 30 saniyede buldum diyokeşke resmi koymasaydın Genişletmek için tıkla ... Doğru söylüyorsun valla... 2 veya 3 dakika da bulanları anlarımda 3 saniye , 5 saniye yok 30 saniye de bulanları anlamam...Dediğim gibi şekilleri siz belirtip alta koysaydınız ben 1 saniyede bulurdum...
karma_32' Alıntı: nedved resmi hemen alta koydun milette 3 saniyede 30 saniyede buldum diyokeşke resmi koymasaydın Genişletmek için tıkla ... Doğru söylüyorsun valla... 2 veya 3 dakika da bulanları anlarımda 3 saniye , 5 saniye yok 30 saniye de bulanları anlamam...Dediğim gibi şekilleri siz belirtip alta koysaydınız ben 1 saniyede bulurdum...
karma_32 Üye Konu Sahibi aferin hepinize hemende bildiniz hediyenize maxicep merkezinden alabilirsiniz
kutalmis Üye O değil de, 4-5 bulanlar normal insan, 8,9,10,11 bulanlar bilmem ne. 6-7 bulanlar ne, sahipsiz mi?
karma_32 Üye Konu Sahibi ilk baştaki yorumlarda herkes 30 snde 11 yüz buluyor.,son yorumlarda sayı düşüyü anlamadım gitti