aşk resimleri... 06/11/2007
dreamgirls Üye dreamboys69' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... aman yesinler... güzel olmuş... sadece şu cümlesini beğenmedim: " ve.. Bana kalan çekip gitmemiş usulca" neyseee..!
dreamboys69' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... aman yesinler... güzel olmuş... sadece şu cümlesini beğenmedim: " ve.. Bana kalan çekip gitmemiş usulca" neyseee..!
dreamboys69 Üye Konu Sahibi dreamgirls' Alıntı: aman yesinler... güzel olmuş... sadece şu cümlesini beğenmedim: " ve.. Bana kalan çekip gitmemiş usulca" neyseee..! Genişletmek için tıkla ... illa herşeyden pay çıkarmayı beceriyorsun...
dreamgirls' Alıntı: aman yesinler... güzel olmuş... sadece şu cümlesini beğenmedim: " ve.. Bana kalan çekip gitmemiş usulca" neyseee..! Genişletmek için tıkla ... illa herşeyden pay çıkarmayı beceriyorsun...
yassose Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- bi tanede bizden olsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- bi tanede bizden olsun.
dreamgirls Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yassose Üye --------------- Ekleme --------------- yanlis oldu ama olsun buda doga aski olsun ne diyelim artik
--------------- Ekleme --------------- yanlis oldu ama olsun buda doga aski olsun ne diyelim artik
sonbela Üye bende ekleyeyim içimden geldi --------------- Ekleme --------------- buda cok hoş bence biraz makara ama
bende ekleyeyim içimden geldi --------------- Ekleme --------------- buda cok hoş bence biraz makara ama
ouSahin Üye kendi şiirim ve kendim resme dökdüm çok güzel oldu emek bana ait..altınada adımı bastım zaten