dreamboys69
Üye
yani resim başka yerde kullanılırsa logoyu silemesinlerolur tabiresim maxicep.com ait olsunda
![]()

yani resim başka yerde kullanılırsa logoyu silemesinlerolur tabiresim maxicep.com ait olsunda
![]()

yani resim başka yerde kullanılırsa logoyu silemesinler![]()

inşallahaşkım bizi internete düşürmüşsün![]()
bi sürü resmimiz war nette zaten...

teşekkür ederim...çok güzel olmus dreamgirls.bu arada birbirinize çok yakışıyorsunuz maşallah.allah bozmasın![]()
çok güzel olmus dreamgirls.bu arada birbirinize çok yakışıyorsunuz maşallah.allah bozmasın![]()
gerçekten de harika bi söz... harika olduğu için böle bi çalışmam oldu zaten...Her lafa verecek cevabım var.Suskunluğum aseletimdendir..Lakin;
Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
HaRiKa bİ sÖz![]()

bütün resimler çok güzel emeginize saglık internetim yok ama bende güzel resimler hazırladım çok güzel resimler yaptım yapıyorumda eve geçip internetim açıldıgında paylaşıcam..
dreamboys dreamgrils yani ugur ve gülesin Allah ayırmasın sizi Yolunuz Açık Yeni Yılda Muyluluk Versin diyorum Gerçekten Maşallah Nazar Degmeaz inş. ama İlişkiniz büyüleyici.. yapabilirsem ikinize qüzel bir resim çalışmam olcak inş. çnkü bilmiyorum ama nese Yarası geniş biriyim uzatmıcam lafı Mutlu olun yeter![]()