palalevent
Üye
hocam programı n95 8 gb ta kurdum..uygulamalarda kurulu gözüküyo aç dediğim zaman sadece 5 sn lik falan bi garmin ekranı cıkıp kapanıyo geri?
kardeş peki n93 de çalışırmı hangi tellerde çalışır bi yazsak, yoksa yazıyoduda benmi görmedim
peki ben nasıl yapacağım yardımcı olabilecek varmı lütfen
Öncelikle emeğinize sağlık, ben n95 e kurdum ilaçladık herşey tamam Ekli GPS i seçip etkinleştir dediğimde bluetooth cihazlarını listeliyor, ne yaptıysam olmadı hep böyle. Bağlantı ayarlarımda bir sorun var sanırım ama bulamadım ayrdımcı olurmusunuz.
hoca kolay gelsin öncelikle senin söylemiş olduğun tum adımları birebir yaptım fakat benim navi bi türlü çalışmıyor elimde royaltek gps var bltooth ile bağlanıyor buraya kadar herşey tamam ama 10 sn sonra uydu sinyalini kaybediyor ama makineye tomtom yüklediğimde hiçbir problem yok sadece haritası çok yetersiz onun için garmin e bakalım dedim ama beceremediğimi sanıyorum....tahminim ben bu prog ilaçlayamadım yada bişiler yanlış eklediğin word dökümanında unl dosyalarını açın ve oluşturulan keyleri buradakilerle değiştirin demiştin bende aynen öyle yaptım ve karta geri kopyaladım ama tekrar hakkında menüsüne bakıldığında yine id card yazısı çıkıyor ve register hakkında yapılması gerekenler yazıyor yani işin kısacası unl dosyaları içindeki bomboş notepad çıkıyor karşımıza...... bi detaylı pm atarsan ve münkünse tlf numarası irtibat kurarak ta yapabiliriz msn falan filan ....... iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?