@By Burhann 2010 program işlerinde çok iyi anlayan bir hocamız o size yardımcı olabilir.Resimlere gif ekleme programı lazım. Bu işi yapan Gif Studio telefona (Xiaomi 14 T) uyumlu olmadığından kurulmuyor.
Bunu deneyebilirsin, yapamazsan söyle başka link vereyimResimlere gif ekleme programı lazım. Bu işi yapan Gif Studio telefona (Xiaomi 14 T) uyumlu olmadığından kurulmuyor.
Teşekkür ederim@By Burhann 2010 program işlerinde çok iyi anlayan bir hocamız o size yardımcı olabilir.![]()
Uyumlu değil dediği uygulamanın linkini ver uyumlu hale getireyimBu önerilen boya uygulaması. Benim istediğim bu değil.Normal bir resme hareketli gif ekleme programı lazım. Mevcut gif yapma programları bunu yapmıyor. Gif Studio eski Samsung telefonuma kuruluyordu, şimdiki Xiaomi telefon ise uyumlu değil diye kurmuyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMesaj birleştirildi:
Android 15 te çalışacak hale getirilmesi lazım.
şuna bir bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMesaj birleştirildi:
Android 15 te çalışacak hale getirilmesi lazım.
Mesaj birleştirildi:
Zaten Google da Gif Studio diye aratınca birçok link çıkıyor.
Ben bunu bu gece halledecem uygulama telefonuna uyuumlu hale gelecek tam derleme yapacağım belki buna bir konu bile açabilirim yarın bitmiş halini paylaşırımİlgin için çok teşekkür ederim.Ancak bu ve benzeri bir çok program sadece gif yapmaya yarıyor. Yani benim istediğim bu değil. Hareketsiz bir resme hareketli gif eklemektir istediğim. Bunu da yukarıda belirttiğim Gif Studio yapıyor, ancak telefonuma uyumlu olmadığı için kurulmuyor. Uyumlu hale getirilebiliyor mu acaba?
Tamam bitince haber veririmTürkçe dil de olursa daha iyi olur.Emeğin için teşekkürler.Vereceğin konudan indiririm.
Türkçeleştirdim düzenledim ve modladım bi dene bakalım olmuş muTürkçe dil desteği yapılamazsa İngilizce olması da sorun teşkil etmez.
Android le ilgili takıldığınız bir şey olursa konularınızda beni etiketleyebilirsiniz ancak o şekilde görebiliyorumŞu an sorunsuz çalışıyor, çok teşekkür ederim. Bu işlerden anlayan birinin olması forum için de büyük kazanç.Ellerine sağlık.