Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resime bi bakarmasnz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asedme
Üye
Konu Sahibi
Resime bi bakarmasnz?
arkadaslar kameranın kötülüğüne verin sizzce bu ekranda çizgilenme varmı lütfen fikirlerinize ihtiacım var
legend5858
Üye
simgelrim altında ve üstünde olan yerler mi diyorsun eger orayı diyorsan bütün tellerde öle beklme modunda öle gösteriyor çünkü
Samsunspor
Emekli Yönetici
screenshot programı ile o anki ekran resmini çok net şekilde çekip gönderebilirsin, görüldüğü kadarıyla yok,bir de tema değiştirin farka bakalım
asedme
Üye
Konu Sahibi
ya ekranı dün 0 orjinal taktırdım aslında
aa-tolga
Üye
screen shot programıyla cekip koyun resmi o zaman yorum yapalım.böyle hiç bir sey anlaşılmıyor.
Mehmet
Emekli Yönetici
Pek bişey anlaşılmıyorki
dj_fethi
Üye
abicim eğer o xpressmusic türü bir tel ise tema ayarlarında n değişiyor temalara gir bekleme seçeneğine gir temeli seç düzelecek ekran....o telin özelllği
anl_tr
Emekli Yönetici
ya şunu anlamadım ekran çizikse scren shot prosu ile göremezsiniz çünkü çizik ekranda
eger gözle görülür bir çizik yoksa iyi
ama ışıkta veya güneşte hareketle ortaya çıkan çizik varsa onlarda kılcal çizikler oluyor.
ya şunu anlamadım ekran çizikse scren shot prosu ile göremezsiniz çünkü çizik ekranda
eger gözle görülür bir çizik yoksa iyi
ama ışıkta veya güneşte hareketle ortaya çıkan çizik varsa onlarda kılcal çizikler oluyor.
SCreenshot programı o anda ekrana yansıyan görüntüyü bize resim olarak sunuyor bildiğim kadarıyla ekranda bir sorun varsa onu screenshot programının çektiği resim ile göremeyiz..