Resime bi bakarmasnz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
Resime bi bakarmasnz?

arkadaslar kameranın kötülüğüne verin sizzce bu ekranda çizgilenme varmı lütfen fikirlerinize ihtiacım var

legend5858

legend5858

Üye
simgelrim altında ve üstünde olan yerler mi diyorsun eger orayı diyorsan bütün tellerde öle beklme modunda öle gösteriyor çünkü

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
screenshot programı ile o anki ekran resmini çok net şekilde çekip gönderebilirsin, görüldüğü kadarıyla yok,bir de tema değiştirin farka bakalım

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi

ya ekranı dün 0 orjinal taktırdım aslında

aa-tolga

aa-tolga

Üye
screen shot programıyla cekip koyun resmi o zaman yorum yapalım.böyle hiç bir sey anlaşılmıyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Pek bişey anlaşılmıyorki

dj_fethi

dj_fethi

Üye
abicim eğer o xpressmusic türü bir tel ise tema ayarlarında n değişiyor temalara gir bekleme seçeneğine gir temeli seç düzelecek ekran....o telin özelllği

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya şunu anlamadım ekran çizikse scren shot prosu ile göremezsiniz çünkü çizik ekranda
eger gözle görülür bir çizik yoksa iyi
ama ışıkta veya güneşte hareketle ortaya çıkan çizik varsa onlarda kılcal çizikler oluyor.

scorpion11

scorpion11

Üye
ya şunu anlamadım ekran çizikse scren shot prosu ile göremezsiniz çünkü çizik ekranda
eger gözle görülür bir çizik yoksa iyi
ama ışıkta veya güneşte hareketle ortaya çıkan çizik varsa onlarda kılcal çizikler oluyor.

aynen katılıyorum.

kaan48300

kaan48300

Üye
SCreenshot programı o anda ekrana yansıyan görüntüyü bize resim olarak sunuyor bildiğim kadarıyla ekranda bir sorun varsa onu screenshot programının çektiği resim ile göremeyiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt