Resime bakabilir misiniz önemli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hizan

Üye
s.a arkadaşım tamamiyle telefonun ekranından kaynaklanıyor, ekranda çizikler avr besbelli.

telefon garantili ise servise ver ekranı değişsinler.

Sorunun cevabı buradadır bence konuyu uzatmaya gerek yok
Ayrıca ekranla kemaranın bir alakası yoktur... Bence konu rafa kaldırılabilir diye düşünüyorum

Sadece geceleri mi bu sorun oluyor yoksa gündüz de aynı sorun var mı ?

hizan

Üye
bende geceleri böyle sorun hiç olmamıştı ama arka kamera ekranında sorun olabilir.

Gündüz çekmiş olduğu fotağraflarda böyle bir çizgi oluyor mu acaba? Eğer o fotağraflarda da sorun varsa servise göndermesi gerekir.

Türe

Üye
lens zarar görmüş olabilir sanki

ByYlmzZz

Üye
Gündüz bu sorunu görmesi mümkün değil ancak gece beliriyor olabilir oda arkadaşın belirttiği gibi elektrikli ısıtıcının yansıması olabilir..bana sorarsanız lens zarar görmüş olabilir...
Gündüz çekmiş olduğu fotağraflarda böyle bir çizgi oluyor mu acaba? Eğer o fotağraflarda da sorun varsa servise göndermesi gerekir.

bnce fotografın acısında kaynaklıyor

Konu Sahibi
Sadece geceleri mi bu sorun oluyor yoksa gündüz de aynı sorun var mı ?

Gündüz olmuyor akşam çekilmiş fotoğraflarda oluyor..

----------Eklendi @ 19:48:20 ---------- Yazıldı @ 19:47:52 ----------

bende geceleri böyle sorun hiç olmamıştı ama arka kamera ekranında sorun olabilir.

Arka kamera ekranını da kaç kere sildim yine aynı.

----------Eklendi @ 19:49:53 ---------- Yazıldı @ 19:48:20 ----------

Gündüz bu sorunu görmesi mümkün değil ancak gece beliriyor olabilir oda arkadaşın belirttiği gibi elektrikli ısıtıcının yansıması olabilir..bana sorarsanız lens zarar görmüş olabilir...

Lens nasıl zarar görebilir ki ?

Cihazın tamır gordumu kardesım ? muhtemelen donanımsal ..

Gece modunda nasıl cekıyor cıhaz ?

gokaycan

Üye
Konu neden uzatılıyor anlamış değilim. Tek sebebi sağ alttaki ısıtıcının yaydığı ışık ile flaşın çakışması. Dikkat ederseniz sağ üstte bir şey yok. Sol tarafa doğru başlıyor

Febris

Üye
evet kameraya flaş sızıyor 5800 dada vardı bu sorun

kardeşim kafana takma tamamen ışık ile ilgili bir sorun yani telefonunda bir sorun yok gerekli ayarlamaları yaptığında daha iyi sonuçlar alırsın

Kafama takmamak elde değil herkes ayrı bir sorun diyor

abimde C7 var geçen cafede otururken fotoğraflar çekmiş ve bende fotoğraflara baktım onlardada böyle çizgiler vardı nedenini sorduğumda tahmin ettiğim cafede çalışan ısıtıcının ışığıyla ışık çarpışması, yansıması olmuş gibi bişeyler dedi yani meraklanma bi sorun yoktur

Konu Sahibi

Teşekkür ederim abine de sana da

Tepkiler: bu_rakrak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...