Resim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Haklı mıyım haksız mıyım sen onu söyle :ehe

Evet yani de bunun icin ozel arastirmana gerek yoktu bro :ehe gorunen koy kilavuz istemez ;) neyse dedigim gibi bu forumda saymadigim 4 kisi var. Allah hepimizi islah etsin

doctorrr

doctorrr

Üye
Sanki millet seni çok önemsiyormuş gibi yaygara yapıyorsun. Dikkat çektiğini falan mı sanıyorsun? Ayıp be

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ağzı bozuktu , haketti. Dikkat çekecek olsa idim cekerdim coktan. O 4 kisiden biri de sensin yunus. O yüzden :bye2:

doctorrr

doctorrr

Üye
Ağzı bozuktu , haketti. Dikkat çekecek olsa idim cekerdim coktan. O 4 kisiden biri de sensin yunus. O yüzden :bye2:
Ee n'apalım yani :pro: Bence sen kendini daha fazla rezil etmeden uslu uslu takıl. Hem sen ban atınca da sevinecek kadar çiğ biri değilim bundan banane...

Superfan

Superfan

Üye
3/4 oldu.Son talihli kim acaba :ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Ee n'apalım yani :pro: Bence sen kendini daha fazla rezil etmeden uslu uslu takıl. Hem sen ban atınca da sevinecek kadar çiğ biri değilim bundan banane...

Di mi sana ne. Rezil olmak mı :) Herkes senin değişiminin farkında. Allah ıslah etsin.

doctorrr

doctorrr

Üye

Di mi sana ne. Rezil olmak mı :) Herkes senin değişiminin farkında. Allah ıslah etsin.
Neyse konu gene dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. Zaten bu mevzu hakkında tek kelime edersem gerekli cezalandırmanın uygulanacağı sinyalini de aldım hesabımı yakmadan... :bye2:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
O zaman.. :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt