Resim Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
Resim Sorunu
Yaa Bu Telefonların Sorunları Bitmiyor Hiç :D Belkide Çok Basit Çözümleri Vardır Ama Acemi Olduğumuz İçin Bilmiyoruz İşte

Sorunum İphonede Resim Çekiyorum Çekerken Sol Alta Küçük Görüntü Olarak Atıyor Tıklıyorum Oraya Gösterilicek Resim Yok Diyor Fotograflara Giriyorum Hiç Resim Yok Bu Sorun Neyden Kaynaklanıyor Olabilir Dahada Yeni 3.1.2 Yükledim Jeilbreak Yaptım Telefonu..

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
ılgınc bı durum alla alla bırde baska bır kamera programını dene ?
5.0 Megapixel Camera

Camera N2

HD Camera

bunları dene birde :oke:

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
İlginçki Ne İlginç Programla düzelicek Sorun Değil Galiba Çünkü Pcden de Mesela ImTOO iPod Computer Transfer İlede Fotograf Atıyorum Girip Fotograflara Baktığımda Görünmüyor Birde Telefonda Video Programı Var Çektiğim Videolarda Görünmüyor

--------------- Ekleme ---------------

Pardon Videolar Programın İçinde Görünüyormuş Dediğin Fotograf HD Camera Uygulamasınıda yükledim resimi çekiyorum saving diyor girip fotograflara baktığımda fıtıgraf yok kamerayı kullanarak fotoğraf çekebilirsiniz diyor offf of..

birde bu telefonda bir sorun daha ilgimi çekti artık sorunmu bilmiyorum ama alt tarafta bulunan hoporlörlerden birinde sağ taraftakinde ya ses çok az çıkıyor yada hiç çıkmıyor çünkü parmağımla sol taraftakini kapadığımda çok az geliyor sağ taraftakini kapadığımda ses hiç azalmıyor net çıkıyor

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
ImTOO iPod Computer Transfer bu programı yukledın dıye sorun olmasın sımdı ıtunesle herhangı bırsey atabılıyormusun bu programı genelde yukluyenler sorun oldu sımdıye kadar sende duzgun calısıyormu ?

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
Program Gayet Güzel Çalışıyor Resim Video mp3 Atmak İçin Bu Programı Kullanıyorum Diğer Uygulamaları Atmak İçinde ipcsuite Kullanıyorum İtunesi Kullanmıyorum Kıl Oluyorum itunese Ne Varsa Siliyor Srekli Telden :D

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
Hala Bir Çözüm Bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt