reset sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
reset sorunu
n8 kullanicisiyim telefonum arasira kendi kendine kapanip tekrar aciliyor anna varken de boyle oluyordu format atinca baya bir azalmisti fakat bellede siklasmaya basladi herhangi bir bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
belleye gectikten sonra bu sorunu yasayan ilk sensin sasırdım arkaplanda calışan uygulamalar ve onların bıraktığı artıklar rami i zorluyodu annada ama bellede öyle bişey hiç duymadım bide teli iki üç günde bir kapatıp açman lazım ondanda yapıyo ben annada reset sorunumu böyle çözmüştüm

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
dostum belleye gectigim gun de reset atmisti cok komigime gitmisti zaten cok bi problem olmuyo benim icin en fazla 1dk mi yiyor alistim nokia yi boyle seviyorum ben:))

emre_67_

Üye
Bende n8 i ilk aldığımda bu sorun vardı.Anna'dan sonra tamamen düzeldi.Belle'yi yükledim.Sıkıntısız çalışıyor.Belle yükleyince sorunun tamamen gitmesi gerekirdi.İlginç.

_ardaa

_ardaa

Üye
Sürekli yaşıyorsa bu sorunu servise gitmelisin bende ne anna ne belle nede 14 versiyonunda hiç kendi kendine reset atmadı.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ya da güzel bir format atıp belle yi navifirm den tekrar indirip phoenix ile flashlayabilirsin..

bende sürekli whatsapp açık o şekilde dün ilk resetini attı belle ile..bence normal..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
n8 kullanicisiyim telefonum arasira kendi kendine kapanip tekrar aciliyor anna varken de boyle oluyordu format atinca baya bir azalmisti fakat bellede siklasmaya basladi herhangi bir bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim..

telefonunda hangı uygulamalar yüklü arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt