Reset sorunu yaşayanlar... :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warriorofislam

Üye
    Konu Sahibi
Reset sorunu yaşayanlar... :)
Selamun Aleykum..

Arkadaşlar c6-01 gibi bir bebeğe sahibim fakat sorun şu.. Ara sıra reset atıyor. Alışımdan itibaren 6 kere olmuştur. Reset dediğim de kapanıyor açılırken pin sormuyor kilit kodunu giriyorum öyle açılıyor.(not kilit kodu normal ben koydum). ANNA ile düzelir mi ? Bir de telefonda ki kalıntı dosyaları "programsız" nasıl temizleyebilirim.

serkanet

Üye
hard format at depo hafızanı biçimlendir sonra temiz bi flash at hiçbisorun kalmayacaktır

warriorofislam

Üye
    Konu Sahibi
Hocam formata karşıyım zaten bilmiyorumda . Yine de sağol.

_ardaa

_ardaa

Üye
Bilgilerini yedekle soft format at, hard formata bende çok mecbur kalmadıkça karşıyım ama soft format böyle sorunlarda kullanılabilir

serkanet

Üye
o zaman anti felan kur tarat onunda bulacağını sanmıyorum virüs olma ihtimali var telefonda

uribaju

uribaju

Üye
kalıntılar için netquin mobile guardı yükle

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Anna da düzelmeyecek ama ciddi bir azalma olucak bende olduğu gibi :)

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Bende iki adet N8 var.birinde reset sorunu vardı diğerinde hiç bi problem yok.reset olan cihaza anna yükledim reset sıfır.onun için annayı bekle yada flaşla cihazını sorun hallolucaktır.çünkü çok araştırıp testler yaptım ve reset donanımsal olmadığını tespit ettim.

okitox

okitox

Üye
Telefonu alalı bir hafta oldu (c6-01) bir kez reset attı onda da 1200 küsür mesajı silmeye çalışırken asfalt 6 oyununu açtığımda birisi aramıştı konuştum kapattım yanlışlıkla angry birds'ü açmaya kalktım... böyle reset attı.

ki bu kadar şeyi ben yapsam şahsen ben de reset atardım kendime yada suratımda mavi ekran oluşurdu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt