Reset sorunu yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
    Konu Sahibi
Reset sorunu yardım lütfen.
Samsung S3353 Ch@t335 marka telefonumda *2767*3855# kodunu yazıp telefonu formatladıktan sonra telefona bişeyler oldu. Örneğin ; birisi beni aradıgında karsıdaki kişiye cevap yok diyo benim telefon kendini resetliyor. Ses profillerinde düzenleme yapmak istediğimde de kendini resetliyo. Ayrıca kendine ait wallpaperları silinmiş ve kendim duvar kağıdı koyamıyorum. Fabrika ayarlarına donmek istedigimde yine resetliyo ne yapacağımı sasırdım yardım lütfen. :((

sanal hacker

sanal hacker

Üye
Samsung S3353 Ch@t335 marka telefonumda *2767*3855# kodunu yazıp telefonu formatladıktan sonra telefona bişeyler oldu. Örneğin ; birisi beni aradıgında karsıdaki kişiye cevap yok diyo benim telefon kendini resetliyor. Ses profillerinde düzenleme yapmak istediğimde de kendini resetliyo. Ayrıca kendine ait wallpaperları silinmiş ve kendim duvar kağıdı koyamıyorum. Fabrika ayarlarına donmek istedigimde yine resetliyo ne yapacağımı sasırdım yardım lütfen. :((

yazılım güncelle bence

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
    Konu Sahibi
Kiese bağladıgımda en güncel yazılım yüklü diyor üretici yazılımına dönüştürmeyi denedigimde telefon usbden sarj oldugu için dönderemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt