Arkadaşlar Telefonum son 2 gundur, oldukça fazla reset atmaya başladı ... Nedenini Bilmiyorum .. 1 kaç tane antı vırus programı yukleyıp tarattım .. Bi şey buşmadı ama taratırken bıle reset attı ... Bunun sebebi ne olabılır ... Sizce .. Ve çözümü? Şimdiden teşekkürler ...
bişey olmaz ben çok format attım ama telefonunü yedekle öyle formatlaYa reset atmazsa yapayım ama korkuyorum ..![]()
formatladiktan sonra yedeklediğin dosyalarıda pcde tarat öyle telefona altarDenicez Bakalım. Telefonu Kullanmazsak Reset Atmıyor. Ama İnternet Te Falan Dolaşırken Yarım Saat Te Bir Atıyor. Ve Ôzellikle Virüs Taratırken Atıyor.

Sana önerim en son hangi programı kurduysan onu kaldır. Symbian sisteminde virüs bulamazsın virüs diye bişey yok. Genelde uyumsuz program ve aşırı artık dosyalar sistemde sorun çıkmasına sebep oluyor. Anti virüs de kullanma derim hem boş yere telefonu yavaşlatıyor hem de sistemde sorun çıkmasına sebep oluyor. Anti virüs yerine Net Qin Mobile Guard uygulamasını kur. Çok kullanışlı.![]()

Virüsten değil işte uygulamalardan ve artık dosyalardan. Anti virüsle taratsan virüs bulamaz mesela.bulaşmaz olurmu hiç nasıl bulaşıyor hemdebenim 5800 öyle kafayı yemişti.menüler kendi kendine açılıyordu.
![]()
aynen öyle arkdasımBence en iyisi soft format at telefon canlanıyor bir anda.
ve telefon kafayı yer