Reset problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Barış Grc

Barış Grc

Üye
    Konu Sahibi
Reset problemi

pta123

pta123

Üye
benim telefonumda aldıgım günden bu güne 5 aylık bi süre içerisinde 4 5 kez atmıştır reset anna ile bunun düzelecegini tahmn ediyorum bende cok uygulama yüklü ondan olabilir diye düşünüyorum..

burakcakay

burakcakay

Üye
Arkadaşlar Telefonum son 2 gundur, oldukça fazla reset atmaya başladı ... Nedenini Bilmiyorum .. 1 kaç tane antı vırus programı yukleyıp tarattım .. Bi şey buşmadı ama taratırken bıle reset attı ... Bunun sebebi ne olabılır ... Sizce .. Ve çözümü? Şimdiden teşekkürler ...

Dostum reset probleminden önce flash falan attın mı telefona?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir işlem yapmadım ... Anlamam da ...

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bence en iyisi soft format at telefon canlanıyor bir anda.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı , Depo Hafızasındakı Seyler Gıdıyormu? Ve daha reset atmaz mı?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
ben denedim belle de attım herşey gidiyor oyunlar vs vs. ama gerçekten telefon rahatladı.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
    Konu Sahibi
Ya reset atmazsa yapayım ama korkuyorum .. :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben alman annasi yükledim c6 ya az önce reset attı telefona..2 tane mail hesabı yüklü ondan olabilir belki..kolay kolay son bulmayacak bu reset işi anlaşıldı :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
    Konu Sahibi
Denicez Bakalım. Telefonu Kullanmazsak Reset Atmıyor. Ama İnternet Te Falan Dolaşırken Yarım Saat Te Bir Atıyor. Ve Ôzellikle Virüs Taratırken Atıyor.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Denicez Bakalım. Telefonu Kullanmazsak Reset Atmıyor. Ama İnternet Te Falan Dolaşırken Yarım Saat Te Bir Atıyor. Ve Ôzellikle Virüs Taratırken Atıyor.
formatladiktan sonra yedeklediğin dosyalarıda pcde tarat öyle telefona altar

projectmaximo

projectmaximo

Üye
konu yedeklemeden açılmışken, ben ovi suite ile yedekleyip geri yüklediğimde depo hafızasına kurduğum uygulamalar yok oluyo.sadece telefon hafızasına kurulanlar geri geliyo.depo hafızasındaki uygulamaları nasıl yedeklicez.yada hafıza kartı alıp uygulamaları ona kursam formattan sonra uygulamalar kalır mı?

Anußis

Anußis

Üye
bu reset nasıl birşey 6 aylık n8 kullanım sürecinde bi kere bile reset atmadı :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
olup olmadık zamanda yapabiliyor sebebini kimse bulamadı hala. :)

pRime.

pRime.

Üye
Sana önerim en son hangi programı kurduysan onu kaldır. Symbian sisteminde virüs bulamazsın virüs diye bişey yok. Genelde uyumsuz program ve aşırı artık dosyalar sistemde sorun çıkmasına sebep oluyor. Anti virüs de kullanma derim hem boş yere telefonu yavaşlatıyor hem de sistemde sorun çıkmasına sebep oluyor. Anti virüs yerine Net Qin Mobile Guard uygulamasını kur. Çok kullanışlı. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

nonamex

Üye
Reset olayını azaltmak için telefona mümkün olduğunca az uygulama ve oyun kurun, Antivirüs türevi şeyler kullanmayın ve telefon üzerinden fazla internete girmeyin. Dediklerimi yapınca çok nadir reset atıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Sana önerim en son hangi programı kurduysan onu kaldır. Symbian sisteminde virüs bulamazsın virüs diye bişey yok. Genelde uyumsuz program ve aşırı artık dosyalar sistemde sorun çıkmasına sebep oluyor. Anti virüs de kullanma derim hem boş yere telefonu yavaşlatıyor hem de sistemde sorun çıkmasına sebep oluyor. Anti virüs yerine Net Qin Mobile Guard uygulamasını kur. Çok kullanışlı. :oke:

bulaşmaz olurmu hiç nasıl bulaşıyor hemde:D

benim 5800 öyle kafayı yemişti.menüler kendi kendine açılıyordu.:D

pRime.

pRime.

Üye
bulaşmaz olurmu hiç nasıl bulaşıyor hemde:Dbenim 5800 öyle kafayı yemişti.menüler kendi kendine açılıyordu.:D
Virüsten değil işte uygulamalardan ve artık dosyalardan. Anti virüsle taratsan virüs bulamaz mesela.

slant1111

slant1111

Üye
Bence en iyisi soft format at telefon canlanıyor bir anda.
aynen öyle arkdasım

----------Eklendi @ 16:44:37 ---------- Yazıldı @ 16:42:58 ----------

telefona virüs girmez d.ye bişe yok mutlaka girer :D ve telefon kafayı yer :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt