Reset problemi

pRime.

Üye
aynen öyle arkdasım----------Eklendi @ 16:44:37 ---------- Yazıldı @ 16:42:58 ----------telefona virüs girmez d.ye bişe yok mutlaka girer ve telefon kafayı yer
Virüs gösterin ozaman başıma hiç gelmedi çünkü.

PriZm

Üye
laa nonamex ceza almış

bendede reset oluyo arada bi güncellemelere bel bağladık bakalım

Aynı sorun bende de var aldığımdan beri belki 2-3 kez anca reset atmıştır ama şu son 2-3 günde günde enaz 2 kez reset atıyor

Konu Sahibi
Valla Bugün Şuana Kadar Reset Atmadı . Dediğniz Gbi Kaldırıcam Antivirus Ve Son Uygulamaları . @anubis Bende De Reset Atmıyodu. Ama 2 Gündür Maşallah Takır Takır .

Aldığım ilk N8 reset problemi vardı...2'nci N82imde PR 1.2 yüklüyken resete dair hiç bi problem olmadı.Anna Yüklü(germany) ve gene reset yok.Fakat İlk N8'imede Anna (germany) yükledim reset meset kalmadı aksine canavar gibi oldu.Fakat telefonu flaşlamadan önce Hafıza kartı ve dahili hafızayı önce BİÇİMLENDİR, sonra telefonun ayarlar bölümünden Veri Sil Geri Yükle Seçeneğinde Soft format at ve öle flaşla.sorunun kalmadığını görüceksiniz...Bu arada telefonun reset atıp atmadığını C:\mail for exchange klasöründeki not defterinde dökümlü bir şekilde görebilirsiniz...

genelde mail hesaplarını widget şeklinde ekrana koyunca da reset atabiliyor.benim son 2 resetim bu yüzden oldu şahsen

Konu Sahibi
Benim Ekranda 5 Tane E Posta Var. Bu Arada Farkettim . E Buddy Ve Nimbuzz Yani Msn Programlarında Reset Atıyor.

herkesin farklı sorunu var bu reset işi de kolay kolay çözülecek gibi değil sanırım kardeşimin x2 telefonunu Ovi mağaza güncelleme yaptım bitti pat reset attı telefon..yani sebep sonuç beklemek yanlış olur

Konu Sahibi
Arkadaşlar Sizin dediğiniz Gibi Telefona Soft Format Attım .. Tamam biraz rahatladı ama e buddy yukleyıp actıgımda reset attı tekrar . Anlamadım gıttı ..

euro2 anna yükledim telefon mallaştı ya. Çin annasına tekrar geri dönecem herhalde.

Konu Sahibi
Ben telefona hıc bır ıslem yapmadım valla .. soft format at dedıler onuda yaptık .. ama e buddy hala reset Atıyor .. nasıl olcak bu ıs anlamadım ..

meletim

Üye
benimde n8 yaklaşık 6 ay oldu reset problemi yaşamadım ama son günlerde annadan sonra bide spb shell 3d yi yükledim günde 3 4 defa denk geliyorum kapanıp açılıyor bunlar benim gördüklerim artık cebimde ne kadar yapıyorsa pinde istemiyor direk açılıyor zaten allahtan o kadarını yapıyor da fazla sorun olmuyor ...

ya arkadaşlar benim bi sorum olacaktı c6 01 tlfonm war .. ve bi sorun ortaya cıktı Usb kablosunu cihaza bağlayın diyo bağladıktan snra usbyi tanımıyo desteklenmeyen bağlantı bağlantıyı kes falan diyo çıkartıyorum tekrardan aynı usbyi cihaza bağla dio kapatıyorum tekrar geliyor ne yapmam lazım bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkürleer

pcinde imesh mi varsa onun yüzünden yapıyor bunu hafıza kartını biçimlendir sonra soft format at ve pcden imesh programını sil yine aynı hatayı yapıyorsa imesh i sildikten sonra pcinde vürüs var dır pcine format at

mert3801

Üye
c6 nasıl format atılır acil söyleyin yoksa duvara carpacagam

Resetin nedeni virüs değildir.

gatahab

Üye
aynı sorun bndede var eğer giderebildiysen bana mail atarmısın gatahab@hotmail.com

keys1903

Üye

aynı sorun bendede var buyuk ıhtımal anakartın surucusunden