PicsArt - Fotoğraf Stüdyosu v5.2.7 Final

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
PicsArt - Fotoğraf Stüdyosu v5.2.7 Final
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Herkesin büyük bir sanatçı olduğu PicsArt Photo Studio'yu yükleyin! 87.000.000 üzerinde yükleme, en hızlı büyüyen fotoğraf sanatçıları sosyal ağlarından ve en büyük sanat eseri galerilerinden biri olarak, en popüler ücretsiz mobil fotoğraf editörüdür.
PicsArt ücretsiz bir fotoğraf editörü, fotoğraf ızgarası ve kolaj yapıcı, çizim aracı ve resim sanat ağıdır. Çoklu editörlerin bir "hepsi bir arada" derlemesi gibidir:
PicsArt Collage Maker (Kolaj Yapıcı), fotoğraf ızgarasını, serbest form kolaj yapıcıyı kullanarak veya arka plandaki fotoğrafları kullanarak harika kolajlar oluşturmayı sağlar. Piyasadaki en güçlü fotoğraf ızgarası ve serbest biçimli kolaj araçlarından biridir.
PicsArt Photo Editor (Fotoğraf Editörü) bir çok fotoğraf manipülasyonu, maske, kolaj, çerçeve, sınır, çıkartma, metin efekti, küçük resim grafiği, belirtme çizgisi, kırpma, döndürme, renk ayarı ve daha fazlasını sağlar!
PicsArt Efektleri stensilci, karikatürcü, desinatör, Orton, Lomo, klasik, çapraz işleme, HDR, fattal, kara kalem, Holgaart, sulu boya, kontür, komik, neon, guaj, eski kâğıt, pastel, kırmızı göz giderici, Popart, ayna, akıllı bulanıklık, yüz düzeltme, renk sıçrama, kâğıt efekti ve daha fazlası gibi harika sanatsal fotoğraf efektleridir! Sanatçıların bir görüntüye nerede ve efektin ne kadarını uygulayacağını kontrol edebildiği fırça modunu kullanarak resim efektleri uygulamanızı sağlar.
Photo Editor, sanatçı ve grafik tasarımcılarına çoklu resim maskeleri, metin araçları, küçük resimler, lens parlaması, çerçeveler ve stensiller sağlar. Hem acemi hem de profesyonel grafik tasarımcıları iş ve eğlence için PicsArt kullanıyor!
PicsArt Photo Camera (Fotoğraf Makinesi) fotoğraf çekmenizi, ön izleme yapmanızı ve standart fotoğraf makinenizi geliştirerek canlı fotoğraf efektleri uygulamanızı sağlar.
PicsArt Drawing Tool (Çizim Aracı) şunlar dâhil olmak üzere harika görüntü çizim özellikleri sağlar: çizim, çıkartma modu, belirtme çizgileri, sanatsal fırçalar, katmanlar ve metin stilleri! Facebook arkadaşınızın fotoğrafları üzerinde çizim yaparak eğlenceli fotoğraflar elde edebilirsiniz! PicsArt Draw (Çizim) katmanlar ve görüntü katmanlarını gizleme, sırasını yeniden düzenleme ya da birleştirme yeteneği içerir.
Yeni PicsArt DrawCam özelliği çizim, fotoğraf düzenleme ve katmanlar ile canlı kamerayı birleştirmenizi sağlar.


İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.


Gereken Android Sürümü: Cihaza göre değişir


Market Linki:


Premium özellikleri açıktır.


İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Benzer Konular



Üst Alt