Telefon Tavsiyesi Replika Telefonlar Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
Replika Telefonlar Hakkında Soru
S.a Arkadaşlar;

Arkadaşlar yaklaşık 4 Yıldır Nokia 603 Belle Kullanıyorum. Ama telefonun artık miadı doldu. Bayadır nette araştırma yapıyorum replika Iphone 6 yada Yine replika Samsung S6 düşünüyorum, bir kaç videosunu inceledim. Gayet güzeller satıcı ile görüştüm 2 yıl teknik servis garantisi veriyorlar. Ama yinede insanın içinde bir şüphe oluyor tabiki. Replika telefon kullanan arkadaşlar önerileri veya fikirler varsa bana yardımcı olabilirler mi?

mrzstyl

mrzstyl

Üye
S.a Arkadaşlar;

Arkadaşlar yaklaşık 4 Yıldır Nokia 603 Belle Kullanıyorum. Ama telefonun artık miadı doldu. Bayadır nette araştırma yapıyorum replika Iphone 6 yada Yine replika Samsung S6 düşünüyorum, bir kaç videosunu inceledim. Gayet güzeller satıcı ile görüştüm 2 yıl teknik servis garantisi veriyorlar. Ama yinede insanın içinde bir şüphe oluyor tabiki. Replika telefon kullanan arkadaşlar önerileri veya fikirler varsa bana yardımcı olabilirler mi?
o videolarda güzel gözükebilir ama alırsan pişman olursun performansı bi halta yaramaz bir yerleri mutlaka arıza yapar paran çöpe gider uyarayım :oke:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
S.a Arkadaşlar;

dostum ucuz al orjinal al. Microsoft Lumia kullanıcısıyım. servis 2 defa bana cihaz değişimi verdi. bunu sizin o replikacıların servisi yapmaz. bozulsa sizin hatanız deyip savarlar. bu yüzden garantiyi unut. malzeme kaliteleri vasat. imeiler çakma. şebeke problemi yaşayanları fazla , paran fazlaysa risk et al. ama çok zengin değilsen boşuna çöpe para verme...

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
o videolarda güzel gözükebilir ama alırsan pişman olursun performansı bi halta yaramaz bir yerleri mutlaka arıza yapar paran çöpe gider uyarayım :oke:

Hocam aylardır düşünüyorum şüpheler hep aklımda çöpede para atmak istemem

dostum ucuz al orjinal al. Microsoft Lumia kullanıcısıyım. servis 2 defa bana cihaz değişimi verdi. bunu sizin o replikacıların servisi yapmaz. bozulsa sizin hatanız deyip savarlar. bu yüzden garantiyi unut. malzeme kaliteleri vasat. imeiler çakma. şebeke problemi yaşayanları fazla , paran fazlaysa risk et al. ama çok zengin değilsen boşuna çöpe para verme...

bende sorun yaşayanları gördüm ama açıkcası kullanıp memnun olanda varmış o nasıl oluyor akıl sır erdiremiyor şüpheye düşünüyorum

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hocam aylardır düşünüyorum şüpheler hep aklımda çöpede para atmak istemem

bende sorun yaşayanları gördüm ama açıkcası kullanıp memnun olanda varmış o nasıl oluyor akıl sır erdiremiyor şüpheye düşünüyorum
alırsın. 3 ay güzelce kullanırsın ( sende kullanıp memnun kalanlardan olursun) sonra sende sorun yaşarsın. bu seferde sorun yaşayanlardan olursun. riske etmeye değer mi ?

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
alırsın. 3 ay güzelce kullanırsın ( sende kullanıp memnun kalanlardan olursun) sonra sende sorun yaşarsın. bu seferde sorun yaşayanlardan olursun. riske etmeye değer mi ?

Hımm anladım Hocam. En güzeli uzak durup hiç bulaşmamak 3 yorumdan bunu gördük kesin olarak

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
dayannight

dayannight

Üye
iyileride var ama yüksek fiyata satılıyor genelde satılan replikalar orta seviye olanlar onlarında hafıza ve ram değerleri gerçek değil bunlar çoğunda kullanınca anlaşılıyor. Orta seviyedeki bir mtk cihazla aynı performansı alırsın. En önemlisi replika kırılma arıza felan olursa replika telefonun parçaları çok pahalı bu gibi durumda para boşa gitmiş olabilir.

Death Punch

Death Punch

Üye
Basima geldi ordan biliyorum replika note 3 siparis verdim mtk6592li olani sipariş vermiştim elime mtk6672li cihaz geldi iade de edemedik o yüzden bulasma ha iyileri var yok değil ama iyisini bulma ihtimalin cok cok düşük o yüzden bulasma

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O replika cihaza vereceğin paraya (250-400-500 tl) ikinci el lumia 820/920/925/1320 al daha hayırlı olur. Hatta garantisi devam eden cihaz bulursan (en az 10-12 ay) yemede yanında yat olur.
Kısaca replikaya bulaşma arkadaşım.

Ha illa Android dersen ikinci elden kaliteli cihazlar bakabilirsin.
Net bi bütçen varsa yaz ona göre yardımcı olalım

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefon için ayırabileceğim bütçe maksimum 1000 TL Bu fiyata iyi bir telefon bulabilir miyim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar Telefon için ayırabileceğim bütçe maksimum 1000 TL Bu fiyata iyi bir telefon bulabilir miyim

Sıfır cihaz olarak Android cephesinde Gmd 4G one iyi bir tercih olabilir.
İkinci el olarak üst düzey :
microsoft tarafında Lumia 1520 , iphone cephesinde biraz zorlama ile 5S, Android cephesinde ise seçenek bol olur.

Bir de sizin kullanım amacınızı ve kriterlerinizi belirtirseniz daha iyi bir fikir sunabiliriz.

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır cihaz olarak Android cephesinde Gmd 4G one iyi bir tercih olabilir.
İkinci el olarak üst düzey :
microsoft tarafında Lumia 1520 , iphone cephesinde biraz zorlama ile 5S, Android cephesinde ise seçenek bol olur.

Bir de sizin kullanım amacınızı ve kriterlerinizi belirtirseniz daha iyi bir fikir sunabiliriz.

Hocam genelde internet ve birazda işe yarar programlar için kullanırım arada çok nadirde olsa oyun

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İşe yarar programların neler misal?
Facebook, twitter, WhatsApp ve internet üzerinden forum gazete dergi okumak gibi mi?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Replika Cihazlar Almayın Sar Değerleri Çok Yüksek erkeklerde Kısır Edecek Kadar İleriye Giden Bir Yönleri Var Aşırı Zararlı Cihazlar Belki Fiyati Uygun Ama Sonra Yok Beynimde Tummör Çıktı Yok Testislerimde Tumör Çıktı Demeyin Diye Almayın Şu Cİhazları Aldırtmayın Sağlığınız Bu Kadar Değersiz Değil!

• Beğen
Tepkiler: Carizmatik_
Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
İşe yarar programların neler misal?
Facebook, twitter, WhatsApp ve internet üzerinden forum gazete dergi okumak gibi mi?

Aynen Hocam daha ziyade internet uygulamalarını Kullanırım genel itibari ile. Ayrıca küçük bir not düşeyim marka takıntım yoktur illa samsung veya iphone gibi olsun istemem xiaomi gibi markalar bile olur yeterki içime sinsin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şahsen kendim adıma yazacağım. 900 tl bütçe ile yarın ikinci el Windows Phone amiral tabir edilen Lumia 1520 alacağım. En az 2-3 sene rahat kullanırım Birde 16 ay garantili ürün :)
Eğer kullanırım dersen sana da Lumia 640 xl tavsiye ediyorum. Wp 10 güncellemesi alır en az 2 sene daha da güncelleme desteği olur.

• Beğen
caps6

caps6

Üye
Bir akrabamda almisti replikadan inceledim telefonun yazilimi orjinal görünsun diye oynama yapmislar.Ram hafıza antutu degerleri gercek degil.Antutu yu bilerek telefon sildirmiyor.Gps de gec baglaniyor.İade ettirdim.

• Beğen

ali54st

Üye
replikaya hiç bulaşma arkadaşım aldı 1 hafrta kullanamadı yavaş kamerası çekmiyo çok takılıyo şebekesi çekmiyo kısacası hiç bulaşma çok başın ağrır

• Beğen
Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
replikaya hiç bulaşma arkadaşım aldı 1 hafrta kullanamadı yavaş kamerası çekmiyo çok takılıyo şebekesi çekmiyo kısacası hiç bulaşma çok başın ağrır

Kaça almıştı peki hocam, ve markası neydi?

ali54st

Üye
samsung galaxy s4 tü yanlış hatırlamıyosam 200 300 civarı bişeye almıştı ama hiç memnun değildi kasma çok yapıyodu kullanamadı yani hatta dayımda almış ıphone 6 raplikası 300e falan kullanamadı işte menüye bile girmiyodu telefon bizzat elime alıp inceledim tabi fiyatına göre replika var 300ede replika var 700e de fiyatta önemli fakat bende o kadar para vericeksin madem sıfır noormal orta halli bi telefon al en azından bişey olduğunda garantin olur tabiki karar senin yinede :)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt