<<REPLİKA ARTE-LUNA-N95-N99i-n99i Çift Hat 1. SINIF >>

Sponsorlu Bağlantılar

Shadowman07

Shadowman07

Üye
    Konu Sahibi
<<REPLİKA ARTE-LUNA-N95-N99i-n99i Çift Hat 1. SINIF >>
Ürünler replikadır ama orjinalleriyle birebirdir. Boşuna milyarlarca para dökmeyin ürünler 10 gün değiştirme sonsuz imei garantisi altındadır bu garantiyide herkes vermez ona göre tercihinizi yapın derim yinede karar sizin fiyatlarıda olduğunca minimum tutmaya çalıştım..
8800 Arte;
Sallayınca ekranda saat çıkar. Çalarken ters çevirince susar..
8600 Luna;
Bekleme konumunda tuş takımı yanar söner..

Fiyatlara gelince 8800 arte 450 ytl
8600 luna 260 ytl

DİĞER MODELLER:
Anycool t828 : 250 ytl
n99i Tek hatlı : 180 ytl
n99i çift hatlı : 200 ytl
n99i çift hat çift kamera : 280 ytl
n95 8gb : 250 ytl

sercan_bjk

Üye
hocam 1.5 aylık kvk garantili e65 var arteyle takas yaparmısın???

ABDURRAZAK

ABDURRAZAK

Üye
hocam bende neox ıs21 var n95 ile takas yapalımda ben 2 tane alcam üstüne ne veririz bide bunlar 8gb nasıloluyo hafıza kartlımı bunlar

hakancpu

hakancpu

Üye
Msn adresin varsa konuşalım kardeş toptan çoklu alımlarda fiyat konuşalım

kakaz17

Üye
nihatgunes

nihatgunes

Üye
biraz bilgi werir misin n95 hakkında *?

bocuk_67

Üye

erdi26

Üye
bnde alıcam ama 1 ay sonra felan. nasıl oluyor da orjinaliyle bire bir aynı anlamıyorum. yazılımda felan ne gibi sorunlar çıkabilir kullananlar varmı? kargoylal alma şansım nedir?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu telefonlar Çin malı olduğu için kafadan savma işletim sistemleri kullanılıyor ve çok kullanışsız almanızı tavsiye etmem

erdi26

Üye
ya zaten bnm sistemle felan pek ilgim yok tamamen görüntü... mesaj atmaya bide alo demeye konusmaya yeter mi ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Görüntü kalitesi pek iç açıcı değil..Bazıları VGA bile değil ...Ama alo ve mesaj için alıyorsanız bişey diyemem

erdi26

Üye
görüntü dediğim sadece karizması kasası yanlış anlaşılmış galiba k.bakmayın... kamerayla internetle oyunla pek işim olmuor... sadece mesaj ve konuşmak için... bide karizması için... ? ne dersiniz? pek de güvenemiorum açıkçası biraz aydınlatır mısınız?

--------------- Ekleme ---------------

bazı sitelerde iyi diyolar bazı sitelerde kötü... hangisine inansam bilemedim ki... kimileri diyor çok memnunum kimilerii diyor telefonum kitlendi imei numarası clon diyor... biraz aydınlatır mısınz ?

--------------- Ekleme ---------------

ben baya taktım kesin alıcam...

erdi26

Üye
arkadaşlar biraz aydınlatır mısınız lütfen ya çok kararsızım... sadece karizması için bile olsa almayı düşünüyorum... biraz anlaltırmısınız bilen arkadaşlar... ???

erdi26

Üye
ben karar verdim alıcam bi tane luna... kargoyla felan alabilir miyim ?