Ekşi Erik
Üye
Renkleri ayırt etmede problemler yaşıyorum.
Küçükken okulda da çok çekmiştim bundan. Resim derslerinde renksiz resim yapardım, boyamaya gelince arkadaşlarım yardım ederdi "şununla şurayı boya" diye.. Bir keresinde sınıf öğretmeni sınıfa renkleri sorarken bana sorduğu renge "turuncu" demiştim, pembe imiş, bilemedim diye dayak yemiştim.
Arkadaşlarım göz doktoruna görünmem konusunda ısrar etse de, ehliyeti yakar diye gitmek istemiyorum.
Bu konuyu açmamın sebebi, UC browser için yeni temalar arıyordum. UC Theme Store'da gezerken hoşuma giden bir temayı kurdum. Tema yeşil idi ve seçim butonlarının rengi kırmızıydı. Ama ben bir türlü yeşillerin içindeki o kırmızı seçimi bulamıyordum. Anca yön tuşları ile diğer link'in üstüne gelince, yer değiştirince fark ediyordum.
Şimdi ise size sorayım dedim.
Ne yapayım?
Arkadaşlarım göz doktoruna görünmem konusunda ısrar etse de, ehliyeti yakar diye gitmek istemiyorum.
Bu konuyu açmamın sebebi, UC browser için yeni temalar arıyordum. UC Theme Store'da gezerken hoşuma giden bir temayı kurdum. Tema yeşil idi ve seçim butonlarının rengi kırmızıydı. Ama ben bir türlü yeşillerin içindeki o kırmızı seçimi bulamıyordum. Anca yön tuşları ile diğer link'in üstüne gelince, yer değiştirince fark ediyordum.
Şimdi ise size sorayım dedim.
Ne yapayım?
özelsin adamım

muhabbet iyice koyulaştı