Renault Talisman 1.5 dCi 110 HP Touch 2017 Donanımsal Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Renault Talisman 1.5 dCi 110 HP Touch 2017 Donanımsal Özellikleri
Renault tarafından geliştirilen ve 2017 yılının en iddialı modellerinden birisi olarak tanıtılan Talisman'ın 1.5 dCi 110 HP Touch motor seçeneği ile ilgili tüm donanımsal ve teknik özellikler makalemizde yer almakta.

109 Bin 850 TL’lik önerilen satış fiyatı ile 2016 yılında piyasaya sürülen Renault Talisman, alışkanlıkların dışında bir otomobil olarak tüm özelliklerini ilk görüşte yansıtıyor. 1463mm’lik yüksekliği ve 4848mm’lik genişliği ile oldukça göz alıcı. 1461cc’ye çıkan silindir hacmi, dizel yakıt türü ile 100km için 4lt yakıt tüketmesi, manuel vites ve önden çekiş gücü ile sergilediği performansı 110hp beygir gücüne ulaşabilmekte. İki ön ve iki arka olmak üzere aracın toplam 4 adet kapısı bulunuyor ayrıca araç saatte 190km hız yapabilecek güçte tasarlanmış. Renault’un talisman serisi içinde yer alan aracın çıkış yeri Fransa’dır. Böyle bir araca sahip olmanın elbette vergi bedeli olacak. Bu bedel bir yıl için 997 TL olarak belirlenmiştir. Araç motor özellikleri arasında değiştirilebilir motor sesi, turbo besleme, yakıt püskürtme sistemi için common rail direkt enjeksiyon tercih edilmiş. 52 litrelik yakıt kapasitesi de yakıt tüketimi için harika bir büyüklük. Yaklaşık 12 saniyede 100km hıza ulaşabilen araç 11,60mt. dönüş çapı ile 1497kg’lık boş ağırlığını karşılıyor. Sahip olduğu altı adet ileri vites ile rahat sürüş keyfi sunan araç aynı zamanda ASR yani patinaj önleme sistemi kullanılarak güvenli şekilde tasarlanmış.

Araç bagaj hacmine bakacak olursak 608lt’lik hacme ek olarak 1022lt’lik iki koltuk ve çıkarılabilir zemini ile alt kısımdan elde edilen 93lt’lik boş alan diğer kapasiteyi oluşturuyor. Araç içi navigasyon da önemli detaylardan bir tanesi. Navigasyon ve bluetooth telefonun bulunması yolculuk esnasında sesli yol tarifi ve eller serbest şekilde telefon görüşmeleri ile size yardımcı olabilecek teknolojik cihazları mümkün kılmakta.

Touch siyah kumaş döşeme ile kaplanan araç koltukları kısmen elektrikli olup sürücü koltuğu istenilen şekilde ayarlanabiliyor. Ayrıca uzun yolculukların daha keyifli çıkabilmek için sürücü koltuğuna bel destek ve masaj fonksiyonlu detaylar eklenmiş.

En önemlisi ise park etme sırasında size yardımcı olacak tüm sistemler neredeyse bu araçta toplanmış. Park sensörü ve yardımı, arka ve ön olmak üzere park yardımları, far sensörleri, yağmur ve diğer tüm ekran göstergeleri yer almakta. Altı adet hava yastığı ve anahtarsız olarak aracı çalıştırabilme de araç özellikleri arasında.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunların Çift Turboluları Var Galiba? 130 Beygirlilerimi Ne.Yani 150.000 de Bi Bakıma Girsen 1 Turboda 7 Milyar Olsa Etti Sana 14 Milyar İyi Para :D Bunlarıda Düşünmek Gerek Bence.Bu 110 Heralde Tek Turbodur
 


Üst Alt