Renault Megane 2 Mi Opel Astra Mı ?

MaxipmaN

Üye
kasa pilastik te megan 2 5yıldız aldı çıktığı zaman 5yıldız alan ilk araba olması lazım

esmeran3

Üye
Kardeşim bizde bu pert kaydı tuzağına düştük aslında bizim arabanın pert kaydı yan kapıdan alınan darbe sonucu açılan hava yastığı idi eskiden pert kayıtlı denilince takla atmış paramparça olmuş arabalar akla gelirdi ama şimdi ise alt kartelin bile delinmesi ile pert kaydı oluyor ve siciline bakıp anlayamazsınız bunu makineye bağlayınca anlıyorsunuz sadece 100 liraya test yaptırıp öyle al bence arabanı kardeşim 100 lira verip zarar etmezsin ama 100 lira vermeyim deyip daha büyük zararlar edebilirsin.

Tepkiler: OttomaN TigeR

__xXx__

Üye
kasa pilastik te megan 2 5yıldız aldı çıktığı zaman 5yıldız alan ilk araba olması lazım
kardeş euro ncap testleri aklını karıştırmasın ben ne kazalar gördüm bmw ler mercedes ler renaultlarla ( megane fluence clio vs ) ile kafa kafaya girişmişler sonuç ne söylim renault atomlarına ayrılmış diğeri sağlam kılıfına girmiş gibi meganeın içine girmiş bmw gördüm ama opel öyle değil bayağı sağlam renault a göre yani o 5 yıldızın çok bi anlamı kalmıyo

Tepkiler: OttomaN TigeR ve esmeran3