"Renault hırsız!"

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
"Renault hırsız!"



Nelson Piquet Jr.'ın itiraflarıyla patlak veren ve hem Renault takımının hem de iki yöneticisinin ceza almasıyla sonuçlanan 2008 yılı Singapur GP'si tartışılmaya devam ediyor.

2008 Singapur GP'sini, Nelson Piquet Jr.'ın duvara çarpması sonucu Fernando Alonso kazanmış ve Nelson, Renault yönetiminin kendisinden kaza yapmasını istediğini söylemişti.

Ferrari pilotu Felipe Massa, bu olay nedeniyle kendi puanlarının çalındığını söyleyerek Renault takımını 'hırsız' olduğunu ve geçtiğimiz yılki yarış sonuçlarının değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak Brezilya kanalı Globo'ya açıklamalarda buluna Felipe Massa, "Olanların tümü açıkçası bir hırsızlık. Ancak yarış sonucuna göre hiçbir şey olmamış gibi, sonuç aynı. Bu doğru değil. Bu hırsızlık şampiyonanın gidişatını değiştirdi ve ben kaybettim" dedi.

Singapur skandalının ortaya çıkışı sonucunda Renault yöneticileri Flavio Briatore ve Pat Symonds yarışlardan men cezaları alırken, Renault takımı ertelemeli 2 yıl uzaklaştırma cezası almıştı. Ancak yarışın sonucuna yönelik herhangi bir karar alınmamıştı.
 

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
464
Cynical
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
671
tragedie


Üst Alt