serseçil Üye uygulama çalışıyordu hard format sonrası sunucuya bağlanamıyor hatası alıyorum.oysa çok güzel bir uygulama gerçektende Son düzenleme: 24 Nis 2015
uygulama çalışıyordu hard format sonrası sunucuya bağlanamıyor hatası alıyorum.oysa çok güzel bir uygulama gerçektende
Darqos Üye relax.tr' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar Kullanışlı Bir Tv Programını Sizle Paylaşmak İstiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buradan İndirebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Kardeşim linkleri sık sık güncellesen Ve uybulamayı güncellesen tam üst konuya layık
relax.tr' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar Kullanışlı Bir Tv Programını Sizle Paylaşmak İstiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buradan İndirebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Kardeşim linkleri sık sık güncellesen Ve uybulamayı güncellesen tam üst konuya layık
benjamin21 Üye relax.tr' Alıntı: açıyor dostum Genişletmek için tıkla ... bende de hiç bir kanal açılmıyor nokia c7 model. Sunucuya bağlanamyor uyarısı geliyor
relax.tr' Alıntı: açıyor dostum Genişletmek için tıkla ... bende de hiç bir kanal açılmıyor nokia c7 model. Sunucuya bağlanamyor uyarısı geliyor