Reklamsız sisboom Türkçe cepte sis açma ve oluşturmak isteyenlere...

Sponsorlu Bağlantılar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Reklamsız sisboom Türkçe cepte sis açma ve oluşturmak isteyenlere...
Sisboom uygulamasını yazan ruslar yükleme sisi yapınca reklam eklemiş bunu bir çinli silmeyi başarmış Hüseyin00 ise tr yapmıştır cepte sis açma ve oluşturmak isteyenlere...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cihan355 ve mgoktanir

leiche

leiche

Emekli Yönetici
saol > çileke$ <
yararlı paylasımlar:oke:

FerreT

FerreT

Üye
Paylaşım için tşkler..Alıntı yaparken Türkçeye çevirenin isminide yazmayı unutmayalım..Bu konu için demiyorum tabii :oke:

saw4saw4

Üye
teşekkürler

arslanmi

Üye
elinize sağlık arkadaşlar.

NobLe

NobLe

Üye
emegine saglık kardeşim ama bir sorum olacaktı.Ben burda bir programı yüklerken kendi ismimi nasıl koyabilirim yada yüklerken yazan bir şeyi nasıl silebilirim veya düzenleyebilirim?:sn:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
emegine saglık kardeşim ama bir sorum olacaktı.Ben burda bir programı yüklerken kendi ismimi nasıl koyabilirim yada yüklerken yazan bir şeyi nasıl silebilirim veya düzenleyebilirim?:sn:
Bir çok seçenek var sisi parçala oluştururken yazı ekleyebilirsin sisboom ve smartsis cep için pc için halwin sistoll makesis vs gerekli...

luupuus

luupuus

Üye
Paylaşım için tşkler..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler

traBolic

traBolic

Üye
> çileke$ < ve diğer program hazırlayanla düzenleyenler hepinize çok çok teşekkür kullandığım programların yarısı sana ait > çileke$ < kardeş şimdiden doğduğun günü kutluyorum

nick_im

Üye
:)sağol kardeş :oke:

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
teşekkürler

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
süper paylaşım teşekkürler

yunuss.10

yunuss.10

Üye
saol kardesım bu program cook güzel cok ısıme yarayacak tesekkürler

sviom

Üye
si _mişim böle işiii

ldren

ldren

Üye
cok saol kardes

seco_1905

Üye
ama yükllediö bende 6300 var açmıyo,desteklenmeyen içerik diyo..ne yapabilirim

AZADE27

AZADE27

Üye
emegine sağlık teşekkürler sağol

hasanbg

Üye
bende bi cozemedim bi sis olayini 5530 var bende atiyorum telefona ama calistiramiyorum ne zipler sne sisler yukleme desteklenmiyor diyor varmi sebebini bilen

by_samci

by_samci

Üye
benim anlamadığım arkadaşım n79 kullanıyorum telefonum sis li dosyaları açmıyo.......zaten açmıyo diye bu dosyayı yükleyim dedim zaten oda sis uzantılı bari java bi program olsaydı... ben faydalanamadım ama yinede eline sağlık :) kardeş

Üst Alt