Reklamlar ve mobil site

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Reklamlar ve mobil site
Bugün bir ara pcden girme şansım oldu ve sırf o maxipro bilmem ne reklamı yüzünden telefondan girdim o kadar sinir bozucuki umarım yakın zamanda kalkar..

Bir de mobil site yapılacağı söylenmişti hala bir ses yok sanırım ve konulara abonelik hakkında birşey farkettim bununla ilgili konu açmıştım aboneliklerim siliniyor diye bu dertten birkaç arkadaşımız daha muzdarip emin değilim ama galiba neden olduğunu buldum durum şöyle ;

Eğer bir konuya mesaj attıysanız mobilden daha önce veya yeni abone olduğunuz bir konu olsun farketmez yorum attıktan sonra o sekmeyi kapatın sonra tekrar tıklayın yorumu attıktan sonra ordan aboneliklere girerseniz o konuya abone olamıyorsunuz bugün 2 konuda oldu sizede söyleyeyim dedim.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Reklamlar maxicep için hava ve su gibi. Reklam olmazsa sitede olamaz. Site gelirini reklamlar ile sağlıyor.

Mobil site açılmıştı ben ve diğer arkadaşlar bazı hatalar bildirdi o yüzden mobil site bakımda. Yetkili admin uğraşıyor... Site yayına girdiği zaman admin bildirecektir. :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ama biraz fazla reklam yokmu başka sitelerde eski maxicep üyelerini gördüm reklamlar için maxicepten vazgeçenler var.

asigsasi

asigsasi

Üye
ben genelde cepten girdiğim girdiğim için reklamlar sorun olmuyor iyiki mobile light var

mkyb

mkyb

Üye
Google Chrome veya Mozilla Firefox kullanıyorsanız, Ad-Block isimli eklentiyi kurun.Reklam sorunu kalmıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
codblackops2

codblackops2

Üye
Aynen adblock kullanın ben kullandıgımdan beri 1 tane reklam gözüme çarpmadı bu sitede.

KayraBey

KayraBey

Üye
Android işletim sistemli telefonu olan arkadaşlar Tapatalk Forum App uygulamasını kullanarak foruma sorunsuzca girebilirler.

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Bir ara reklamlar kalkmıştı. lakin yine boy göstermeye başladılar Aşırı sinir bozucu bir olay bir an önce düzenlenmesi lazım.

El-CD

El-CD

Üye
o kadar ad-blocker var bir zahmet edip de araştırma yapsa idiniz keşke.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Reklamlar gelir siteyi ayakta tutar ama adminler reklamlari biraz daha kıyıya köseye sıkıstırıp üyelerin siteyi daha rahat kullanmalarina engel olmayacak sekilde ayarlarsa hic bir sorun olmaz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bence mobil light kalkmasın beğen butonu eklensin bir de kontrol panelindeki sekmeler biraz ayrılsın birbirinden aboneliklere girceğime imza ayarlarına falan giriyorum hep :D

asigsasi

asigsasi

Üye
bence mobil light kalkmasın beğen butonu eklensin bir de kontrol panelindeki sekmeler biraz ayrılsın birbirinden aboneliklere girceğime imza ayarlarına falan giriyorum hep :D

bende bunu çoktan dır söylüyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Mobil site hep daha avantajlı ve iyi bence. Sadece biraz zaman gerekiyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Firefox-AdBlock plus sağolsun hiç reklam göstermiyor bana :P

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
yıl 2012 hala ad-block kullanmayanlar var :ehe

ismail

ismail

Üye
hep aynı şikayet tek çözüm ad-block ve chrome veye firefox

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt