frk-frk-frk
Üye
Reklam sitesinde kampanya
Möf reklamda kampanya var arkadaşlar. Hemen alıntılıyorum. Çok kişinin işine yarıyor.
Siteyle ilgili sorularınızı bana sormadan önce siteye girip arayın bulursunuz mutlaka. Zaten yazabileceklerim benim bu kadar.
Siteyle ilgili sorularınızı bana sormadan önce siteye girip arayın bulursunuz mutlaka. Zaten yazabileceklerim benim bu kadar.
307network olarak birçok hizmetten sonra şimdide reklamcılığa atıldık. Az zamanda çok yayıncıya ulaştık (hepsine çok teşekkürler). Fakat bu MöfReklam için yeterli değil tabii ki!
MöfReklam olarak, bir kampanya düzenlemeye karar verdik. 4 Eylül 2010 Cumartesi - 22 Eylül 2010 Çarşamba tarihleri arasında oranları yüksek tutuyoruz. Bu tarihler arasında, popup reklamlarda 1000 gösterim başına kesintisiz 1.8 TL, splash reklamlarda 1000 gösterim başına 1.1 TL veriyoruz. Yüksek hitli siteleriniz için düşünebilirsiniz. Ayrıca oranları daha da yükseltebilmeniz için gösterim sınırlarını düşürüyoruz. Bu şekilde 1000 gösterim kazancını 2 TL'ye çıkarabilmek kolay olacaktır.
Reklamcıları da düşündük; bu tarihler arasında kredi yükleyen reklamcılara, yüklediklerinin yarısı kadarını daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızolarak biz veriyoruz.