• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

REKLAM MÜZİKLERİ 2010 privacy turkcell ntvspor(nba) vb...

Sponsorlu Bağlantılar

GhostMahir

GhostMahir

Üye
kardeş bende kanal 1 de yayınlanan magazin programının jenerik müziğini istiyorum yabancı bi parça

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
programın adı ne?

GhostMahir

GhostMahir

Üye
üzgünüm ama bu değil dinledim

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:s videosu falan olsa daha çok yardımcı olabilirim

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
bazı linkler kırılmış haberin olsun

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
düzenleme yapıldı teşekkürler

turtle55

Üye
Allah razı olsun halitim benim kim tutar seni sen bi dahilsin hakkını helal et ama :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sende sağolasın :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim:oke:

erhnbs

Üye
merhaba arkadaşlar uzun zamandır nbatv de maçların mola esnasında istatistikler gösterilirken çalan gitar solo eşliğinde süren parçayı arıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi akşamlar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bakıcam ama şöyle video falan olsa yada daha sonut bir şey :s eğer izlesem bulurum ama arıyıcam

erhnbs

Üye
şuanda toronto maçı var onun mola aralarında çıkıyor genelde.teşekkürler ilgilendiğiniz için

apo_31

apo_31

Üye
slm bn akıllı tv de fotoğraflar bölümünde çalan bi müzik var onu istiyorum bi kadın sölüo bunu şimdiden tşkkrlr

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
canlı yayın diyosun :D kardeşim bakarım ama video olsa bulma şansımız artar ama bakıcam.

adamın biri arıyor sazla çalmış bulabilmek için baksana videoya anımsatıyor mu sana :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
slm bn akıllı tv de fotoğraflar bölümünde çalan bi müzik var onu istiyorum bi kadın sölüo bunu şimdiden tşkkrlr

Amy Macdonald - This is the Life

şarkı bu istersen kesilmiş halini koyarım f.ull yasak çünkü

quaresma_79

Üye
teşekkürler paylaşım için.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim:)

LuckyMMy

Üye
arkadaslar garantinin KFC reklamındaki müzigi arıyorum...

Üst Alt