reklam meselesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
reklam meselesi
siteden reklamların 2-3 güne kalkacağı söylendi fakat hala aynı biri net cevap verebilir mi? kalkacak mı? kalacak mı?

Ozan

Admin
Ajans tarafından alternatif içerikleri bekliyoruz, gelir gelmez gerekli düzenlemeleri yapacağız. Biraz uzun sürdü haklısınız kusura bakmayın emin olun her an aklımızda olan tek şey bu aralar

Yakında çözülür merak etmeyin Ozan admine ilgisi için teşekkürler..

Konu Sahibi
Ajans tarafından alternatif içerikleri bekliyoruz, gelir gelmez gerekli düzenlemeleri yapacağız. Biraz uzun sürdü haklısınız kusura bakmayın emin olun her an aklımızda olan tek şey bu aralar
okey

Sarangni

Üye
O reklam içeriği hakkında çok şey okudum. Başka sitelerde bunun tamamen tüketiciyi yanıltıcı bir reklam olduğu bunun dışında gelen saatlerinde çalışmadığı söyleniyor. Bir an önce siteden kaldırılması gerek.

marist

Üye
siteden reklamların 2-3 güne kalkacağı söylendi fakat hala aynı biri net cevap verebilir mi? kalkacak mı? kalacak mı?

Dostum Sorun ÇözüLene Kadar Google Chrome veya Firefox KuLLanıp AdbLock'u Kur Daha İyi OLacak. Şahsen KuLLanmaya BaşLadım KurtuLdum RekLamLardan.

Konu Sahibi

Dostum Sorun ÇözüLene Kadar Google Chrome veya Firefox KuLLanıp AdbLock'u Kur Daha İyi OLacak. Şahsen KuLLanmaya BaşLadım KurtuLdum RekLamLardan.
zaten kullanıyorum hatta sen bana nerden indirdin diye soruştun hani

tüm reklamlar kalkmıyo ve ayrıca ilk açılışta reklamları kapatmıyo f5 yapınca aktif oluyo
chrome kullanıyorsan, chrome web mağazaya girip adblock plus diye arat, en üstte adblock plus beta diye çıkar büyük ihtimalle. ben sitede reklam olduğunu şu yazıyı okuyunca anladım vallahi abp ile hiç reklam falan görmedim

Konu Sahibi
peki

marist

Üye
tüm reklamlar kalkmıyo ve ayrıca ilk açılışta reklamları kapatmıyo f5 yapınca aktif oluyo

olmayanlari sen kendin kaldır. Reklamın üstünde sağ tıkla adblock de kalkar. Ben kapatip açıyorum kendiliğinden oluyor f5 yapmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...